2777
2789

کلا چیزی نپرس و ب روش نیار اگه بخوای باهاش بحث کنی و درگیر بشی ینی ب تندی جوابتو بده بدتر دعواتون میشه ارامش خودتو ب هم نریز کلا انگار نه انگار 

من این مشکلاتو گذروندم با دعوا و کتک کاری هی همه چی بدتر شد بیشتر رف سمت بقیه

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون تو اتاق تو گوشیش البته بیشتر کلیپ اینستا می بینم من تو پذیرایی

خب عزیزم جدا میخوابین همیشه؟!

مشخصه اخرشبا با کسی دیگه چت میکنه وقتی جدا از هم میخوابین یه شب کنارش باش ببین ری اکشنش چیه

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(:

همین الان چک کن ببین خوابه بیداره مثلا سر بزن بهش اگه بیدار بود غیر محسوس ببین چیکار میکنه👀 بپرس چیزی لازم نداری

و  دیگه ب هیچ عنوان وقتی خونه اس و مخصوصا اخرشبا تنهاش نزار سعی کن ب ارومی بری سمتش یجوری ک لجش درنیاد 

با محبت

ک اصلا فرصت تایم گذاشتن تو مجازی رو نداشته باشه

هرشب تا یه مدت اینکارو بکن 

و حتی یه صدرصد هم چیزی ب روش نیار روش باز میشه

اگه اسرار داشت بره تو گوشی مثلا گف میخوام کلیپ ببینم دراز بکش کنارش بگو با هم ببینیم عشقم

همین الان چک کن ببین خوابه بیداره مثلا سر بزن بهش اگه بیدار بود غیر محسوس ببین چیکار میکنه👀 بپرس چی ...

مقصر خود منم از بس سردم شبا کنارش نمی خوابم و به کارام می رسم ...حالم خوب نیست نمی دونم افسرده ام چیه

مقصر خود منم از بس سردم شبا کنارش نمی خوابم و به کارام می رسم ...حالم خوب نیست نمی دونم افسرده ام چی ...

عزیزم الان بهتری