2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم باباتو سکته میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 39 پست
کاش زن داداشتم بابای تورو سکته بده وقتی راحترام حالیت نیست وقتی خوش و خرمی هم ب باباش خوبی میکنی یا ...

خداروگر بابای من آنقدر پسرای خوبی تربیت کرده زن داداشم دست بابامو میبوسه چرا بیاد سکته بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا نزارم بره که بهتره حالا گیرم مچش بگیرم تو جاده خونه دیگه بعدش چه فایده بزنم نصفش بکنم بهش گف ...

هه مردارو نمیتونی یه جا ببندی،من یه سال چهارچشمی مواظب شوهرم بودم چون سال قبلش مچشو گرفته بودم و قول داد تکرارنکنه،یه سال کامل با بهترین روش و کلک منو گول میزد و میرفت گوهی ک میخاستو می‌خورد و بهم می‌خندید ک من چقد ساده ام،این ازمن بشما نصیحت، کسی ک بخاد کاری بکنه رو ۴میخه هم ببندیش اون راه در رفتن رو بلده میره و میاد دوباره خودشو ۴میخه میکنه ی جوری ک تو اصن نفهمی اون رفته....

شوهر تو انقد خنگه انقد تابلو نصف شب میره صب برمیگرده،شوهرمن اوقات کاری درمیرفت ب اسم کار،پیش اون هر زه ها..

خداکنه ذات کسی بدباشه عزیزم  

خب الان من شنود بخرم بزارم اگر مچش گرفتم با چیزای بد باید چیکار بکنم با دوتا بچه

اگه نمیخای طلاق بگیری و نمیتونی کاری کنی،اون موقع میرسی ب مرحله من، اولش دادو بیدادکردم گفت قول میدم تکرارنشه،بعد دوباره فهمیدم ۱ساله سرکارم،دوباره قهرودی دعوا،الان دیگه باکمال پرویی میگه برو ،نمیخامت،بچه هارو بذاربرو

من بخاطر بچهام موندم و سکوت کردم.هیچ غلطی هم نمیتونم بکنم.

اگه نمیخای کاری کنی پس سکوت کن روتون تو روی هم بازنشه

کاش زن داداشتم بابای تورو سکته بده وقتی راحترام حالیت نیست وقتی خوش و خرمی هم ب باباش خوبی میکنی یا ...

ببخشید چرا زود قضاوت میکنی،ی زن وقتی خیانت ببینه ب هر دری چنگ میزنه،نکشیدی دردخیانت رو بفهمی ی زن بیگناه چطور میشکنه،خورد میشه، و فقط فکرمیکنه از کی میتونه کمک بگیره بلکه شوهرش بترسه..

زود قضاوت نکن خدانکنه سرت بیاد، کشیدم و میدونم چقدسخته

آدم اون شوهر رو باهرچیزی ک ب ذهنش بیاد تهدید میکنه تا دست برداره.خودتو ی دیقه جا اسی بذار 

عزیزم آخرش بهم بگو چیکارکردی امیدوارم موفق شی خانومی

ایه۲۶ ال عمران رو ۹۵ بار بهر نیت که بخونی حاجت میده

من امتحان کردم عزیزم معجزه میکنه

۵بار سوره جمعه هم زود حاجت میده بدون شک حاجتتو همون لحظه میگیری