من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شاید نظرم اشتباه باشه اما همیشه صدمو تو هر مسئله ای میذارم هرکسی هر مشکلی داشته باشه در کنارش هستم انقد این حسن همراهی زیاد میشه ی روز نباشم طرف مقابل توقعاتش بالاتر میره مثلاً من زمانی که مادرم فوت شد تمام مدت کسی رو نداشتم بتونم باهاش صحبت کنم دوستم پدرش فوت شده من ترجیحا چون این حس غمو تجربه کردم هرشب براش صحبت میکنم تا خوابش ببره چون از ترس نمیتونه بخوابه یا بچه های راهنمایی رو وقتی میدیدم به خاطر تقاضای سنشون مورد خشونت قرار میگیرن ب جا مقابله کردن کنارشون میموندم راحت تر میتونستم از انجام کارشون پشیمون کنم خیلی طولانی حرف زدم😂
شاید نظرم اشتباه باشه اما همیشه صدمو تو هر مسئله ای میذارم هرکسی هر مشکلی داشته باشه در کنارش هستم ا ...
این اخلاقت خیلی توبه تا وقتی که به خودت آسیبی نزنه ، اگر دیدی به خودت صدمه زدی بدون دچار افراط شدی ، روح و روان خودتم باید سالم نگه داری نه خودت تموم کنی و قربانی بقیه کنی درحالی که اونا حس متقابل برای تو ندارن .
⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...