2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمام بدی ها اگر توی یه خونه باشن کلیدش دروغه ، رو خودت کار کن و خودسازی کن

پنهانکارم بیشتر 

بخاطر همین مجبور میشم دروغ بگم 

چون کارای شخصی مسایل خصوصیم دوست ندارم بگم یا اتفاقات و تجربیات بدم 

رو این موارد پیش میاد دروغ میگم ب ناچار

من برعکسم قبلا راز نگ دار بودم ولی الان ذهنم لقه الکی میگم ب کسی نمیگم ولی میگم

به این فکر کن اون راز مثل یه امانته پیش تو ،نباید خیانت در امانت کنی گناه بزرگیه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

احساس میکنم هیچ خوبی و بدی ندارم تو موقعیت های زندگی با توجه به شرایط مغزی و هورمونام یه تصمیماتی گرفتم اومدم جلو معلومه به پوچی رسیدم؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
پنهانکارم بیشتر بخاطر همین مجبور میشم دروغ بگم چون کارای شخصی مسایل خصوصیم دوست ندارم بگم یا اتفاقات ...

همینکه قبولش کردی و درموردش فکر کردی یعنی قدم اول و مهمترین قدم برداشتی برای جبران و ترک عادت بد 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
یکم بیشتر توضیح میدی من لجبازم

شاید نظرم اشتباه باشه اما همیشه صدمو تو هر مسئله ای میذارم هرکسی هر مشکلی داشته باشه در کنارش هستم انقد این حسن همراهی زیاد میشه ی روز نباشم طرف مقابل توقعاتش بالاتر میره مثلاً من زمانی که مادرم فوت شد تمام مدت کسی رو نداشتم بتونم باهاش صحبت کنم دوستم پدرش فوت شده من ترجیحا چون این حس غمو تجربه کردم هرشب براش صحبت میکنم تا خوابش ببره چون از ترس نمیتونه بخوابه یا بچه های راهنمایی رو وقتی میدیدم به خاطر تقاضای سنشون مورد خشونت قرار میگیرن ب جا مقابله کردن کنارشون میموندم راحت تر میتونستم از انجام کارشون پشیمون کنم خیلی طولانی حرف زدم😂

شاید نظرم اشتباه باشه اما همیشه صدمو تو هر مسئله ای میذارم هرکسی هر مشکلی داشته باشه در کنارش هستم ا ...

این اخلاقت خیلی توبه تا وقتی که به خودت آسیبی نزنه ، اگر دیدی به خودت صدمه زدی بدون دچار افراط شدی ، روح و روان خودتم باید سالم نگه داری نه خودت تموم کنی و قربانی بقیه کنی درحالی که اونا حس متقابل برای تو ندارن .

همینکه میخوای یاد بگیری یعنی داریش

چه جمله ی پر از ویژگی گفتی😂اما جدا از شوخی حس میکنم اکثر مواقع بهش نیاز دارم تا تو بعضی رفتارام تجدید نظر کنم بخدا که نمیتونم رفتار کنم