2777
2789

من خردادیم و خیلی مودیم 😅 اما مودی بودم به خودم آسیب می‌زند چون وقتی یه دفعه حالم بد میشه با کسی کاری ندارم کلا مودم عوض شه با کسی دعوا نمیکنم بیشتر گریه میکنم 😮‍💨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی از خصوصیات ماه تولد اره درسته و حقیقت داره یعنی اون تایپ شخصیشون رو نشون میده ولی بعضیاش ن ی چیزایی میگن ک توی هر ادمی اون خصلت ممکنه دیده بشه و اصولا بی ربطه .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
بگو آذری هستم 😎 فقط قول بده ک فرشته باشی مااااه گل ماچ💋💋

🤣🤣🤣🤣منم آذرماه

چند سال پیش یکی تاپیک زد در مورد خصوصیات آذری ها سوال کرد چند نفر نظرشون منفی بود ولی یکی انقدددد بد گفت که من صدام دراومد و گفتم چه طرز حرف زدنه سریع منو ریپلای کرد گفت بفرما اینم نمونش که سریع میپرن به آدم وبی اعصابن🥲😂😂

حالا من همه ی خصوصیات رو دارم اما خیلییی دیگه کینه ای نیستم بستگی به طرف داره

بستگی به طرف داره دیگ چرا باید از ادم مهربون کینه بگیریم! 

من مادرشوهرم بهم بی احترامی کرد ۴ ماهه پامو خونش نزاشتم 

شوهرمم میگه تو نیای من نمیرم اونم بی قراری میکنه و من دارم لذت میبرم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من بابام بچه که بودم خیلییی با مامانم دعوا میکرد یا میزدش مشروب میخورد 

مامانم میگه کلاس دوم بودی 

گفتی مامان چرا نمیای باهم بکشیمش 

با کمک هم یا چاقو رو کنیم تو دلش یا کمد رو بندازیم روش 😂😂

وی یک آبانی هست البته بگم همه مثله هم نیستن 

من سنگدل نیستم ولی یکم کینه ایم😅

و حافظه بشدت قوی 

حس ششم قوی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بستگی به طرف داره دیگ چرا باید از ادم مهربون کینه بگیریم! من مادرشوهرم بهم بی احترامی کرد ۴ ماهه پام ...

تو از شوهر هم شانس آوردی جیگر😁

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
من بابام بچه که بودم خیلییی با مامانم دعوا میکرد یا میزدش مشروب میخورد مامانم میگه کلاس دوم بودی گفت ...

منم میخاستم بچه بودم با چاقو عمو مو بکشم گلو هنوز رد بخیه داره چون بهم گفت وزه! ابانیم🤣

بازم خداروشکر زن آبانی هستم نه مرد آبانی😅

منم تیرماهی هستم

کلا از انتقاد بدم میاد دست خودم نیس

منم یلحظه خوبم ی لحظه اتشفشان

اصلا نمیدونم چند چندم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
تو از شوهر هم شانس آوردی جیگر😁

خوب اونم منو میشناسه دیگ کینه ایم تنها بره دیگ نمیشه بیاد 

با لبخند میگم برو ولی نمیره