2777
2789
عنوان

خانما بخدا افسرده شدم دیگه تو این زندگی خستم واقعا داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست

خب عزیزم شوهرت که دنبال خوش گذرونی نیست سرکاره دیگه روزای تعطیل برید گردش با هم ...و اینکه خودت با پسرت برید رستوران خرید کنید بیرون ببرید نهایت با آژانس برید والا دوست من با آژانس میره کل شهرو میگرده خرید میکنه بچه هم گناه داره خب صب تا شب تو خونه چکار کنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خب عزیزم شوهرت که دنبال خوش گذرونی نیست سرکاره دیگه روزای تعطیل برید گردش با هم ...و اینکه خودت با پ ...

عزیزم گفتم توی اولین پستم که لطفا راه حل ندید

الان عصبی ام

حتما همه راها رو رفتم که انقدر دلم پره دیگه

شوهرم هیچ روزی نیست

هیچ روزی

تعطیلی و تفریح نداره

یه روزم کارش کم باشه فقط تو خونه میخوابه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم گفتم توی اولین پستم که لطفا راه حل ندیدالان عصبی امحتما همه راها رو رفتم که انقدر دلم پره دیگه ...

خب این تقصیر شوهرته میدونم دلت گرفته ولی اگر واقعا مشکل دیگه ای نداره سعی کن حلش کنی ن اینکه خودخوری کنه عصبی بشی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
میدونم تو هم دل دماغ نداری درکت میکنم وقتی آدم از شوهر محبت نبینه همین میشه ولی اون بچه چه گناهی دار ...

به هیییچ وجه بچه دار نمیشم

همین امشب مامانم پیله کرده بود بچه بیار

انقدردرک و شعور ندارن اطرافیان که بفهمن چقدر سخته تنهایی بچه بزرگ کنی

هر کی میگه بچه بیار دوس دارم بزنم دهنشو پر خون کنم بخدا

به هیییچ وجه بچه دار نمیشمهمین امشب مامانم پیله کرده بود بچه بیارانقدردرک و شعور ندارن اطرافیان که ب ...

اصلا فعلا بچه نیار مشخصه خسته ای ببین یکم بچت بزرگ بشه بره مهد یا کلاس کلی زندگیت عوض میشه

مردا فکر میکنن برم بیرون کلر کنن همه وظیفه اشون انجام دادن متاسفم بلد نیستن چطوری به زنشون ارزش بزا ...

دقیقا

بخدا افسرده شدم دل و دماغ هیچیو ندارم

دوس دارم همش تنها باشم بچسبم به این گوشی بیصاحاب

نمیگم آدم بدیه، خوبه شوهرم ولی هیچوقت نه محبتی نه نوازشی، نه درکی، هیچی

خستم دیگه بخدا قسم