2777
2789
عنوان

رفتم دوازده تا قرص خوردم 💔💔

166 بازدید | 17 پست

با عشق ازدواج کردیم الان دارم میفهمم عشق یه طرفه بوده فقط من عاشق بودم عشق اون دروغ بوده 

وقتی مریضم اصلا براش مهم نیست امروز مریض بودم رفت خونه ی مامانش اینا شبم نیومد همیشه همینه وقتی مریض میشم ازم فرار میکنه میره با رفیقاش دور دور فوتبال اینا

امروز بیکار بود گفتم بریم یه دوری بزنیم با موتور گفت برو بنزین بیار رفتم گشتم ندیدم خودش رفت پیدا کرد بهم گفت تو باید بلند کنی بیاری منم گفتم نمیتونم زور داره گفت باید بیاری وگرنه نمیبرمت دیگه مجبور شدم بردم

وقتی رفتیم بیرون باز دعوای الکی کرد که نریم میخاست بره خونه ی مامانش

منم رفتم ۱۲ تا قرص نوافن خوردم شاید بیهوش بشم ببینم چیکار میکنه بیهوش که نشدم فقط همش حالت تهوع دارم اونم که رفت خونه ی مامانش یا با رفیقاش نمیدونم کدوم گورستونی رفت

دعا کنید مث سگ پشیمون شه از رفتنش وابستم بشه شدید بدون من نتونه زندگی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت ارزش قایل باش تا دیده بشی

در دسترسش نباش خودتو محتاجش نشون نده

بخودت برس با دوستات برو بیرون به مادر خواهر یا برادرت سر بزن

نزار فک کنه تنهایی و اون نباشه از تنهایی دق میکنی

یکم به خودت متکی باش🌹😐

ببین دختر خوب به نظر من سنت کمه اما تو هر سنی که هستی اینو بدون وقتی واسه کسی مهم نیستی پس قرص خوردنت هم مهم نیست 

اینم بگم جوری رفتار کن که فارغ از هر غم و وابستگی و حتی علاقه به نظر بیای تا طرف مقابلت مجبور بشه مجبورت کنه برای علاقمند شدنت با اهمیت دادن بهش 

تفریح یه نفره یا با دوستا 

کلاس های گروهی کلا وجودشو انکار کن بزار خودشو ثابت کنه بهت

نیلا دختر ناز من