مثلا یکی تاپیک میزنه برای مشکلش احتیاج به نظر داره تا راهنمایی بشه یکی اون وسط عین پیام بازرگانی میاد میگه توروخدا بیاین به تاپیک آخرم سر بزنین 😑یا تاپیک رو گزارش بزنین حالا اینا به کنار یه سریا انقد رو مخن وسط تاپیک میگن صلوات بفرستین
آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بدبختی همین آدم بیرونم هستن اینجا میخوای دردل کنی انقد قضاوت بیجا میکنن حرف ناجور میزنن که من اینجا ...
خیلی ها اینجا هستن نمیتونن حرف دلاشانو تو فضای بیرون ساین بگن بخاطره ترس قضاوت بخاطره همین به صورت ناشناس میخوان اینجا درد و دل کنن به اینجا پناه میارن واقعا حقشون نیس
آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻
بدبختی همین آدم بیرونم هستن اینجا میخوای دردل کنی انقد قضاوت بیجا میکنن حرف ناجور میزنن که من اینجا ...
درکل اینجا رو زیاد جدی نگیرید به تاریخ عضویت من نگاه کن حتی یه تاپیک هم نزدم تا حالا ولی یه چیزایی هم یاد گرفتم از اینجا اما هرگز خودم رو خیلی درگیر نظرات بی فایده نمیکنم.مخصوصا جدیدا که سایت فقط شده مخصوص ......