2777
2789
عنوان

تو این سایت یه سریا انقد چیپ و خزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لطفا برای رسیدن من ب حاجتم سوره بقره رو بخونید ممنون میشم🙏

بیا برو تو جیبم🗿

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

یکی تاپیک میزنه وقت میذاره تا نظرات رو بخونه یکی اون وسط میپره میگه بیاین تاپیک من خوب این حرکت ناخو ...

اونایی که تو تاپیک کس دیگه تاپیک میزنن از همه بدترن

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اونایی که تو تاپیک کس دیگه تاپیک میزنن از همه بدترن

دقیمت منظورم به اوناس

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

دوستان اول یه صلوات بفرستید

بعد بیاین تاپیک آخرم

در اخرم یه مشکلی دارم ک میخوام تو تاپیک اسی مطرحش کنم قصد ندارم تاپیک بزنم

😂🤣

اره قبول دارم حرفت رو بهتره برا خودشون تاپیک بزنن

یکی تاپیک میزنه وقت میذاره تا نظرات رو بخونه یکی اون وسط میپره میگه بیاین تاپیک من خوب این حرکت ناخو ...

یا اینکه همون جا مشکل خودش رو مطرح میکنه بعدش همه دنبال جواب دادن به اون هستن تا جواب دادن به کسی که تاپیک زده

گاهی هم کامنت اول یه چی میپرونه که همه به جای جواب دادن به تاپیک استارتر دنبال توجیه و توضیح دادن به اون هستن

واقعا ما منم اینطوری شده بلد نیستی راهنمایی کنی نیا چرا دل میشکنی

بدبختی همین آدم بیرونم هستن اینجا میخوای دردل کنی انقد قضاوت بیجا میکنن حرف ناجور میزنن  که من اینجا که آخرین جایی بود که میتونستم دردل کنم هم دیگه تاپیک دردلی نمی‌زارم 

اینجور آدما هر بلایی سرشون بیاد حقشونه هربلایی

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم