2777
2789

لطفا بنویسید بحث زندگیمه ... 

کسی که شیره تریاک مصرف میکنه چه علائم هایی داره و اون لحظه بعد مصرف چطور میشن و وقتی گیرش نمیاد چه علائم هایی میگیره 

؟؟ رو خاب و رابطه جنسی هم بگید چطور میشن؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتیم که گیرشون نمیاد خیلی خوابشون میاد خمیازه میکشن بدن درد میگیرن بیشتر استخون درد پا

اینو درست گفتی.. 

راستش به نامزدم شکم خیلی رو خاب میوفته خمیازه زیاد تا ۱۵ ساعت هم بوده پشت سر هم خابیده بلند نشده میره بیرون میاد سر خوشه میگه میخنده اما یهو میلش میره حوصله نداره یهو فاز میگیره خیلی حرف میزنه یهو هم ساکت میشه دو فاز شده.. و میل جنسیش هم به شدت پایین زود انزال ثانیه ای.. یا اصلا بگم حس نداره.. 

به این علائم ها ازش شک هستم رفتار های خیلی عجیبی داره که منو مشکوک کرده اصلا طبیعی نیست 

دقیقا یهو سردرد دندون درد بدن درد میگیره مشکل ریه داره خیلی خلط داره  دستشویی هاش تایمش طولانی هست میل اشتهاش کم شده همش میگه حالم خوب نیست مریضم نمیدونم چمه... 

اینو درست گفتی.. راستش به نامزدم شکم خیلی رو خاب میوفته خمیازه زیاد تا ۱۵ ساعت هم بوده پشت سر هم خاب ...

اینا علائم مصرف ترامادوله ن شیره ولی کسایی ک قبلا شیره و تریاک میخوردن وقتی ترک میکنن میرن سمت ترامادول ک بدتره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

وقتیم که گیرشون نمیاد خیلی خوابشون میاد خمیازه میکشن بدن درد میگیرن بیشتر استخون درد پا

میره بیرون پیش دوستاش سر خوش میاد یکی دیگس اما یه کم ک گذشت پیشم که هست خابش میگیره دیگه دووم نمیاره بیدار بمونه خابش میبره خیلی بی مسئولیت ب زندگیش شده هرچی میگم اصلا نمیفهمه حرفامو به رو خودش نمیذاره الانم زندگیش بر مبنای خاب فقط داره میگذرونه.. ب علائم هایی ک داره مشکوکم خیلی عجیبه پیش من انقد به خاب میره ک از خاب زیادی تعجب میکنم بعد میگه درد دارم حالم خوب نیس ک نمیتونم بلند بشم میگم بریم دکتر ببینیم چیه.. میره بیرون پیش دوستاش وقتی اومد سرخوش عالی برمیگرده میگم پس چطور حالت روبراه شد بیرون

اینا علائم مصرف ترامادوله ن شیره ولی کسایی ک قبلا شیره و تریاک میخوردن وقتی ترک میکنن میرن سمت تراما ...

الان خیلی به رابطه جنسی حس ضعیفی داره 

فکر کن بعد چند ماه دیدن من اصلا حس نداشت پشتشو کرد بهم خابید قبل هم ک رابطش در حد ثانیه بود اصلا تضعیف هست رابطه جنسیش.. 

این بخاطر چی میتونه باشه مصرف چه موادی که میل جنسی و حسیش رو اینطور کم کرده؟ 

الان خیلی به رابطه جنسی حس ضعیفی داره فکر کن بعد چند ماه دیدن من اصلا حس نداشت پشتشو کرد بهم خابید ق ...

همین مال ترامادوله.بضی وقتا هم یهو تو خواب میپرن

کلا میل جنسیشون حتی صفره صفر میشه

بضیاشون توهم دارن مثلا میگن ی صدایی اومد

یا خیلی پرحرفی میکنن از ی حرف میپرن ب یک حرف دیگه

یهو خیره میشن ب ی نقطه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

الان خیلی به رابطه جنسی حس ضعیفی داره فکر کن بعد چند ماه دیدن من اصلا حس نداشت پشتشو کرد بهم خابید ق ...

تو سایت هم سرچ کن علائم مصرف قرص ترامادول میاره برات

با چیزای ک گفتی من فکر میکنم ترامادول مصرف کنه