2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂😂میخوای امشب خوابشو ببینی؟

ن عزیزم برای خرید

یه سایت عمومیه بهرحال برای سوال از چیزایی که کسی تجربشو داره میپرسی و نظراتو میخونی میخوام ببینم برای خرید کدوم مناسب تره

😂😂😂😂میخوای امشب خوابشو ببینی؟

چقد سنگدلین بعضیاتون 

فقط از مشکلات بگیم خوشحال میشین؟

تاپیکای قبلمو مخصوصا تاپیک یکی مونده ب اخر راجب حیووناس رو ببینی کاملا با شخصیت من اشنا میشی

همه پولدارا حروم خور نیستن که انقدر بد رفتار میکنین

تاپیک یکی مونده بداخرم‌راجب حیووناسو ببین خودت متوجه میشی کاملا

عزیزم ب ام و و بنز ماشینای خوبی هستند ولی خیلی بدرد ایران و خیابوناش نمیخورن ،، نمی‌دونم کدوم مدل از ب ام و رو مدنظرتون هست ،، بنزین معمولی نمیشه توش ریخت اصولا ماشین آسیب میبینه 

لندکروز ها همه قدیمی هستند نهایتا ۲۰۱۳ بعد از اون دیگه وارد نشدند.  تویوتا برند خوبی هست اما لندکروز مصرف سوختش بالاست و خیلی قدیمی هست 

و خدایی که بشدت کافیست

عزیزم ب ام و و بنز ماشینای خوبی هستند ولی خیلی بدرد ایران و خیابوناش نمیخورن ،، نمی‌دونم کدوم مدل از ...

قطعا اگر مدلهای بالاتری از لندکروز تو ایران بود میگفتم لندکروز ،، ولی الان هم البته نمی‌دونم کدوم مدل از بنز یا ب ام و ،، و اینکه چه سالی مدنظرت هست

اگه قدیمی و کارکرده میخوای خیلی پیشنهاد نمیکنم به خریدش چون قطعا خرجشون خیلی بالاست و می افتن تو خرج 

و خدایی که بشدت کافیست

من تجربه لندکروز پورشو ب ام و ایکس فور رو دارم ،، از روی تجربه نظر دادم بهتون

مرسییی عزیزم نه کارکرده نمیخوایم 

بی ام و ایکس هشت گرفتیم بعد چون هیچکس نداشت قطعاتش نبود پدرم فروخت به همکارش کلا یه دونه بود‌تو کل شهرمون

مرسی عزیزم بابت راهنماییت🥲❤️