2777
2789
عنوان

بنظرت اللن وقت ازدواجمه

209 بازدید | 17 پست

۲۳ ونیم سالمه

پارتنرم میخواد بیاد برا خاستگاری اقدام کنه

خودم دلم ب مهاجرت و جوونی کردن بود. ولی نه کار پیدا کردم نه کسیو دارم حمایتم کنه نه شرایط مهاجرت دارم هیچی خلاصه 😁

میشه برا خواسته مدنظرم ی صلوات مهمونم کنی❣️😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من ازدواج بکنید حتما

میترسم بعد دلم برا مجردیم تنگ شه پشیمون شم 

از یطرفم میترسم دیگ کسیو پیدا نکنم انقد دوسم داشته باشه و سنم بره بالا

اخه میگ شماره مامانتو بده مامانم گفتم بذار فکرام بکنم😶👀

خوب بده.توکل کن بخدا.سنتم خوبه.البته بستگی به خودت داره که آمادگی داری.بنظرم ازدواج کن.بری مهاجرت کنی با کلی سختی و تنهایی و...

من مهاجرت کردم سخته خیلی.اونم دختر تنها.ترجیح دادم ازدواج کنم الانم دوتا بچه دارم و خداروشکر از زندگیم راضیم

منم پارسال ۲۳.۵ بودم دقیقا که عقد کردیم

بقیه میگفتن زوده یه کم، ولی من میگفتم چرا بمونم وقتی از همسرم بهتر دیگه برام پیدا نمیشه

البته کاملا به خودت و خواسته‌هات بستگی داره

ازدواج کن

بعد ازدواج میتونی زندگیتو مدریت کنی با دوستات بری بیرون خوش بگذرونی درس بخونی حتی میتونی با توافق شوهرت مهاجرت کنی ولی اگه بری سراغ جوونی کردن و کارای دیگه یهو ب خودت میایی میبینی احساس تنهایی میکنی و سنت بالا رفته هیچکس کنارت نیست و احساس پوچی و افسردگی میکنی اینا رو تو اطرافیانم دیدم باور کن ازدواج خیلی مهمه

منم پارسال ۲۳.۵ بودم دقیقا که عقد کردیمبقیه میگفتن زوده یه کم، ولی من میگفتم چرا بمونم وقتی از همسرم ...

زندگی مشترک و... یجوری نیست ؟؟😶