2777
2789
عنوان

قضیه این خانم رو میدونید که فضاییا دزدینش❓️❓️(حساس ها نیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 67 پست
منم پارسال دیدم وایرال شده بود یه مدت ولی مشخص بود صحنه سازیهههه

تو اینستا ازین چیزا زیاده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

عععع چه بددددبه پشتیبانی پیام میدادی خبببب

منکه نمیدونم چطوریه ولی خب اول اون فوش داد بعد منم شروع کردم 😂😂😂

اشکال نداره من بخاطر امام علی حتی جونمم میدم اینکه هنوز چیزی نیس 🙂

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای این فقط بلده نفرین کنه فکر شو کن از بچه یکساله نمیگذشت بچمو نفرین کرد من از این سوختم هنوز حالم ...

منم اوصکل بودم دیگه درخواست دوستیو خودش داد بعد تو اون تاپیک میگفت ب من درخواست دوستی دادی حرف بکشی

گفتم عاخه نکبت خیلی شخص مهمی هستی اسطوره ای چیزی هستی که ازت حرف بکشم

بعد تمام داستان رو به نفع خودش تعریف کرد

منم اون موقع خب حرفاشو باور کرده بودم گفتم یسری کاربرا فلانن بیسارن تو خودتو ناراحت نکن

دیشب دیگه بهم ثابت شد واقعا مریضه

نفریناشم بر میگرده تو زندگی خودش انشالله

خیلی بدبخت و حقیره

متاهل🩷🍃
منکه نمیدونم چطوریه ولی خب اول اون فوش داد بعد منم شروع کردم 😂😂😂اشکال نداره من بخاطر امام علی حتی ...

عشقممممی

ببین سرچ کن بنویس نی نی سایت پشتیبانی اول سایتی که میاره رو باز کنننن میری داخل پشتیبانی بهشون بگو قضیه چی بوده

متاهل🩷🍃
منم اوصکل بودم دیگه درخواست دوستیو خودش داد بعد تو اون تاپیک میگفت ب من درخواست دوستی دادی حرف بکشیگ ...

اره بابا اون فقط بلده نفرین کنه 

بله درسته هر چیم نفرین کنه برگرده به خودش بیشعور خنگو 

اره خودتو ناراحت نکن ارزششو نداره گلم 

پروفت 😂😂😂😂🙊🙊

😌😎

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

عشقممممیببین سرچ کن بنویس نی نی سایت پشتیبانی اول سایتی که میاره رو باز کنننن میری داخل پشتیبانی بهش ...

اوهم باشه مگه همین کارو کنم چون اون اول توهین کرد منم جوابشو دادم 

مرسی جیگر 

واقعا خاص شدی با این پروف 🤣🤣🤣🤣😎

بعضی وقتا به سرم میزنه عوضش کنم بعد میگم نهههههه حیفهههه😁😁

نه بابا همه نمکت به همینه عوضش نکنی 😂😂😂😂🤨😆😆😆😆

چشششمممم😁😁😎😎😎