2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شوهرای شما کدوم از اینا رو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 76 پست

اینستا چون نزاشت نصب کنم منم نزاشتم نصب کنه 

تل و ایتا و روبیکا داره 

منم روبیکا و تل

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوشی جز مسایل خصوصی هر شخص هست...درک وشعور هر شخص هم باهم فرق میکنه ....هیچ کس هم نباید به اینها فضو ...

این حرفا تو زندگی مشترک شوخیه😂😂

چه خصوصی؟ زنو شوهر همه چیه همو دیدن گوشی شد خصوصی؟

نخیر خانم توی زندگی باید شفافیت باشه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
گیر نمیدمولی واقعا جو خرابه خودت قبول نداری ؟فقط نمیخام قبح یچیزایی بریزه

بیین من دیدم شوهرم دخترم دیده اینستا و گیر دادم و پاک کرد دیدم تو سرچ گوشی فیلم خاک برسزی دیده و یادش رفت ه بود حافظه پاک کنهدر هر صورت نمیشه مرد و کنترل کرد 

اینستا چون نزاشت نصب کنم منم نزاشتم نصب کنه تل و ایتا و روبیکا داره منم روبیکا و تل

همسر منم تل و واتساپ و ایتا ... داره

یوتوبم داشتم گفتم پاک کنه میگم زیادی گیر نداده باشم

بیین من دیدم شوهرم دخترم دیده اینستا و گیر دادم و پاک کرد دیدم تو سرچ گوشی فیلم خاک برسزی دیده و یاد ...

باز ادم رو نده بهتره

جلو ضررو هرجا بگیری منفعته😁😂

این حرفا تو زندگی مشترک شوخیه😂😂چه خصوصی؟ زنو شوهر همه چیه همو دیدن گوشی شد خصوصی؟نخیر خانم توی زند ...

همه چیز یعنی الت...خجات بکش....کجا دلتنگی همسرت رو دیدی ...کی قلب شکسته همسرت را دیدی ...خلوت دلش را دیدی ....فاز نیا ....همه تنهان ...ازدواج هم بخاطر کمال گرا بودن خوبه وگرنه همه تنها هستن