2777
2789
کی قرار میریم قرارمان خوب پیش میره کسی نمیفهمی واتفاق بدی نمیوفتع؟

کسی نمی‌فهمه ولی بنظرم رو خودت کار کن اونی که آماده نیس تویی یکم خودتو فهمیده و بدون استرس جلوه بده خجالت نکش و پرو باش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اگ کار مهمی داشت یا از طرف اکست بود تلفنی میزد نح از واتساپ خب میاد یه مشت کصشعر میگ حالا نگا ک ...

حالم ازشون بهم میخوره اون دوست نامردش ب بدترین شکل ولم کرد و رفت من ۸ ماهه افسردگی گرفتم بخاطر کاری که باهام کرد 

دیوونه ای واسه پسر افسرده شدی چن سالته ؟؟

اخه فرض کن باهم قهر کردیم بعد یک هفته بهش زنگ زدم گفت نمیخامت حسی بهت ندارم 

خیلی ک..خل بودم بخدا 

۲۲ سالمه ولی این کارای اینا برام عجیبه این همیشه دوستشو میفرستاد جلو 

اخه فرض کن باهم قهر کردیم بعد یک هفته بهش زنگ زدم گفت نمیخامت حسی بهت ندارم خیلی ک..خل بودم بخدا ۲۲ ...

بابا به درک ۲۲ سالته من ۱۸ پسرا ارزش ندارن ۵ سال دیگه به خودت میخندی به الانت من کلاس دهم با یکی آشنا شدم کلا یسال باهم بودیم کلاس یازدهمم خودم ولش کردم چه اتفاقایی که برام نیوفتاد وقتایی که کات میکردیم کارم به بیمارستان میکشید غذا نمیتونستم بخورم بالا میووردم معدم عصبی شده بود لاغر شده بودم افتضاح و کلاس یازدهم ولش کردم وقتی ۱۶ سالم بود الان نزدیک به ۱۹ هستم به اون روزام میخندم که چقدر احمق بودم دیگه بعدازاون هیچوقت رل نزدم ولی طرف هفته ای یبار با یکنفره و اصلا مهم نیست