2777
2789
عنوان

پسره گف باید هزینه های زندگی شیر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست
حق با تو 👏انگار میخواد شرکت بزنه دنگی دنگی واه واه میگفتی دوتا بچه میاریم اولی باتو دومی بامن دنگی ...

اتفاقا گفتم چون زورم اومد 

گفتم حق طلاق حصانت بچه و... اینا با مرد 

کل قولتین ب نفع مرد 

ارث تو بیشتر از من دو برابر من ارث میگیری 

و.....

بعد گف ما خودمون باید برابری شروع کنیم 

گفتم وقتی قانون و جامعه نمیپذیره زن با مرد برابر عملا سدنی نیس ایا من بپذیرم فردا قوانین عوض میشه ؟ ن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدادی پولو بیشتر میسوخت یا میگفتی براتون صدقه کنار میزارم انشاالله خوب شید

نمیخواستم خیلی بی احترامی کنم پدرش با پدرم دوسته 

دنگمو هم دادم ک زیر منت پرنسسعلی نباشم

اتفاقا گفتم چون زورم اومد گفتم حق طلاق حصانت بچه و... اینا با مرد کل قولتین ب نفع مرد ارث تو بیشتر ا ...

انقد کا خانوما شاغل شدن ریختن تو حلق این مردا 

اداهاشونو ببین کاش بچه رو میگفتی میدیم میخواد چکار کنه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
باورت میشه اول گف بریم پارک؟؟ بخدا من با دوستامم میرم بیرون نمیرم پارک😐🤦‍♀️چقدر بی کلاس اخه

واااای دقیقا من حس میکنم اینایی تو پارک قرار میزارن بی پول و بیچارن

واسه همین یه بار به یکی گفتم دیت میرین پارک خیلی براش عجیب چرا تعجب کردم

من همیشه حقوقم آوردم تو زندگی مشترک و همراه و کمک شوهرم بودم ولی اینکه یه نفر بخواد تو روز اول خواست ...

ک اشتباهه 

باشه من حقوق میارم اما حق حصانت فرزند و طلاق ک حق انسانیمه بده بهم 

وقتی کل حقوقم داره نادیده گرفته میشه در قانون چرا از حقوق اندکی ک پا چنگ و دندون بدست اوردیم مثل همین خرجی دادن مرد بگذریم واقعا 

من اگ روزی حقوقمو بیارم تو خونه مشکلی ندارم اما باید اول کل حقوقم ک طلاق و.. بده بعدم کار خونه کلا نصف میشه اکثر مسئولیت بچه هام گردن مرد میندازم  اگ برابری میخواددتو همه چی باید برابری باشه 

ب نظرم کارت درست نیس گلم لطف مکرر حق مسلم میشه

واااای دقیقا من حس میکنم اینایی تو پارک قرار میزارن بی پول و بیچارنواسه همین یه بار به یکی گفتم دیت ...

مگه دیت میرن پارک ؟😐مث حس کردم این خیلی نوبره من اصلا نشنیدم 

همه میرن کافه رستوران جایی 

من خودم از محیط پارک خوشم نمیادداصلا

مگه دیت میرن پارک ؟😐مث حس کردم این خیلی نوبره من اصلا نشنیدم همه میرن کافه رستوران جایی من خودم از ...

اره بابا یه بار بچه های دانشگاهمون داشتن تعریف میکردن من که پرام ریخته بود بعد دختره انقد پولداره که باباش زیر پاش ۲۰۶ انداخته

ک اشتباهه باشه من حقوق میارم اما حق حصانت فرزند و طلاق ک حق انسانیمه بده بهم وقتی کل حقوقم داره نادی ...

اون زمان بچه نداشتم هر دو کار می رفتیم و خونه و ماشین برای زندگی مون فراهم کردیم وقتی خواستم بچه بیارم دیگه نرفتم سر کار.  الان به بچه هام می رسم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

انقد کا خانوما شاغل شدن ریختن تو حلق این مردا اداهاشونو ببین کاش بچه رو میگفتی میدیم میخواد چکار کنه

خب من با این اینجور ادما نمیسازم کسی ک منطق نداره من همیشه باهاش دعوا خواهم داشت چون از حرف حق کوتاه نمیام 

دقیقا بعضی زن ها انقدر احمق ان ک میرن دنگ میدن یکی نیس بگه اخه ادم بی فکر نیاز نیس بخاطر اینکه ثابت کنی مستقلی وظیفه اون ک خرج کردنه ازش بگیری 

اصلا من کلا چندشم میشه از این مردا چون ن پشتوانه ان ن حامی هیچی

اره بابا یه بار بچه های دانشگاهمون داشتن تعریف میکردن من که پرام ریخته بود بعد دختره انقد پولداره که ...

به این مردا همینا تنقدر باج دادن ک پرو پرو میگ هزینه زندگی نصف کنیم 

دلم میخواس بگم بهش پس دقیقا تورو میخوام چیکار میشینم خونه بابام خودم خرجمو میدم دیگ  اعصابمو خورد کرد مردک از سر شب

به این مردا همینا تنقدر باج دادن ک پرو پرو میگ هزینه زندگی نصف کنیم دلم میخواس بگم بهش پس دقیقا تورو ...

من اگه حقوقم داشته باشم اون حقوق رو نمیارم تو زندگی مگر برای خرید مایحتاج

مردی که نتونه هرینه زندگی رو بده به چه درد میخوره اصلا چرا زن میگیره خب برو تنها زندگی کن