2777
2789
عنوان

چرا مدرسه های دخترونه اینطوری شدن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۱ سال ازت بزرگترم و حس میکنم از تو غار اومدم بیرون دربرابر جملات محاوره ای نسل جدید

دقیقا منم همین حس رو دارم 

انگار دهه شستی بودن تو این زمانه مثل مال قرن پانزدهم بدونه!!!!!

ولی توی مدارس خیلی این چیزا هس تا حالا چندین بار لو رفتن تو مدرسه ما. ولی مدرسه نمیتونست اخراجشون کنه 

نه فقط تو مدرسه ما بلکه دوستام که یه مدارس دیگه بودن هم این چیزا بود واقعا خیلی زیاد شدن 🤕

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
من ۱۱ سال ازت بزرگترم و حس میکنم از تو غار اومدم بیرون دربرابر جملات محاوره ای نسل جدید

من خیلی هم قدیمی نیستم اصلا یه کلمه نمیفهمم ابجیم که ۱۱ سال از من کوچیک تره چی میگه رل به کی میگن اکس کیه حالا بقیه شو یادم نیست 

منم هفتادی ام ولی به خاطر بچه هام باید یاد بگیرم بدونم الان همه چی میدونم از این نسل خیلی عجیب شدن خ ...

دوران ما ته ته خلاف این بود لواشک بخوریم تو مدرسه و معلم بهداشت بفهمه  . یا اسممون تو بدان نوشته بشه !! . این همه حواشی و مسخره بازی هوووووووف

دقیقا منم همین حس رو دارم انگار دهه شستی بودن تو این زمانه مثل مال قرن پانزدهم بدونه!!!!!

والا خیلی از دوستای من هنوز مجردن و دنبال هیچی نیستن بعد این نسل جدید یک سریاشون تخته گاز دارن میرونن