2777
2789
عنوان

خانما چرا

145 بازدید | 24 پست

سلام یه رفتار شما خانما خیلی متعجبم می‌کنه ،. چرا شما خانما درباره همهههه چی صحبت می‌کنید اغلب چیزهای غیر ضروری . الان من هررررچیزی رو سرچ کنم خط بعدی یه مطلب از نی نی سایت هم هست 

منظورم اینه چی میشه ک همچین مسائل پیش پا افتاده ای واستون میشه دغدغه یا سوال ؟!!! 

و میبینم خییلی خیییییییلی بیش از حد گرفتار گیر دادن به خودتون هستین (ظاهر ،لباس ،لباس و لباااس)چرا ؟؟!! 

چرا بیش از حد درگیر عوامل بیرونی هستین مخصوصا اظهار نظر بقیه نسبت به شما چطور اینقدر چالشی میشه واستون ؟؟؟ 

مثلا ندیدم یه مطلب درباره مسائل مهم و ضروری. مثل اوضاع منطقه، اقتصاد ، بازار ،مسکن،و... داشته باشین یا براتون دربارش سوالی پیش بیاد ینی بنظرم غرق شدن تو همین مسایل جزیی ک بالا ذکر کردم باعث شده شما از خیلی مسایل مهم تر ک حق نظر دادن و مشارکت در اون رو دارین محروم باشید

خب این بده بنظرم همین رفتار های شما یکی از دلایل تبعیض جوامع علیه خانمها هست 

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای اینکه عموم زنان در ایران بیکار هستند (منظورم اینه شاغل نیستن)

و وقتی مدام تو خونه ان فکرشون سمت اینچیزا میره

درمورد اقتصاد هم باید گفت اکثر زنل وقتی شغل ندارن از قیمت ارز و... هم اطلاعی ندارن و وقتی شغل ندارن اکثر شغل عا حضوریه دیگه وقتی بیرون نمیرن از اوضاع جامعه خبر ندارن و....

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

دیگه شما ببخشید ما زنیم دغدغه های فکریمون با شماها فرق دارهتاپیکت خیلی مسخره بود با عرض پوزش

این نظر شماست 

من فقط چیزی که درکش واسم سخت بود رو مطرح کردم

درسته شما قبل از زن بودن انسان هستین و حق دارین علاوه بر مسایل زنانه تون درباره دنیا ،سیاست ،اقتصاد، بازار ...نظر بدید !!

این نظر شماست من فقط چیزی که درکش واسم سخت بود رو مطرح کردمدرسته شما قبل از زن بودن انسان هستین و حق ...

وقتی دنیات با دیگران متفاوته فکر نکنم اجازه داشته باشی برای بقیه تعیین تکلیف کنی

مثل اینکه من بگم چرا آقایون دنبال سیاست و اقتصاد و ماشین و و هستن باید حرفای زنونه بزنن

منطق جنابعالی هم همینقدر مسخره ست

برای اینکه عموم زنان در ایران بیکار هستند (منظورم اینه شاغل نیستن)و وقتی مدام تو خونه ان فکرشون سمت ...

بحث فقط حضور داشتن نبود ، اینکه چرا حتی واستون سوال نمیشه یا جذابیت ندارع ،مثلا اینکه رییس مجلس مملکت تون فلان قانون رو تصویب یا رد کرد در خور فکر کردن یا سوال کردن نیس ؟؟؟ ینی اهمیت ش از رنگ کفش تون کمترع 

ببخشید اینطوری گفتم منتهی موضوعی غیر از این رو ندیدم اینجا!!!

وقتی دنیات با دیگران متفاوته فکر نکنم اجازه داشته باشی برای بقیه تعیین تکلیف کنیمثل اینکه من بگم چرا ...

ولا از دنیایی واقعی فرار کنیم ازشون

وسط مجازی 

بین این  همه خانوم باردار و متاهل و مجرد و نوجون اکانت میزنن توقع دارن بیاین جلسه سران بزاریم برا اقتصاد و مسکن؟؟

انگار ما خودمون نمیدونیم بیرون چخبره

ما تایپیک بزنیم مشکل حل میشه؟

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
بحث فقط حضور داشتن نبود ، اینکه چرا حتی واستون سوال نمیشه یا جذابیت ندارع ،مثلا اینکه رییس مجلس مملک ...

منم با شماموافقم

من خودم خوشبختانه شاغلم

اخبارم میبینم

ولی وقتی مبینیم جو اینجا اینجوریه

منم دیگه تاپیک نمیزنم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

وقتی دنیات با دیگران متفاوته فکر نکنم اجازه داشته باشی برای بقیه تعیین تکلیف کنیمثل اینکه من بگم چرا ...

ببخشید خانم اینجا کسی تعیین تکلیف یا خط مشی واسه کسی تعیین نکرده 

بنده واسم سوال بود ، دارم علت و چرایی این مسئلع رو میپرسم 

و درسته آقایون درباره ماشین و کافه و هر چیز مردونه دیگه صحبت میکنن اما در کنارش مطمئنم چنتا بحث هم از اوضاع کشورهای دیگه یا علت بالا پایین شدن ارز هم دارن 

خب این جور چالش ها فک نمیکنم ربطی به جنسیت داشته باشه مسایلی هستن ک بعنوان یه شهروند واسمون الویت داره نه صرفا یک زن یا یک مرد!!!