جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به هر حال کسی از زندگی کسی دیگه خبر نداره و اشتباهاتی هم از بزرگ تر ها سر میزنه و نمیشه قضاوت کنیم ولی در کل گلم کلمه متنفر برای پدر و مادر واژه خوبی نیست ، ب مرور زمان متوجه میشید که تنها پدر و مادر واسه ادم هستن ، مثل اون پیامی که خوندم که شخصی فوت میکنه همه دوستاش بعد چند روز یادشون میره، عشقش بعد مدتی ازدواج میکنه ، فامیل ها که فقط واسه ناهار بعد دفن اومده اومد ، سال ها میگذره و تنها کسی که هنوز اون غم تو دلشه و همیشه بهش سر میزنه فقط ( مادر هستش ❤
عزیزم از خونه بیرونم میکنه کجا برم خب؟بابام هزار بار تا الان بیرونم کرده خب نمی دونم کجا برم دوست پ ...
منم یه بار مامانم گف دیگه جا برای لبهات تو کمدم نیس خیلی ناراحت شدم لباسامو بردم گذاشتم راه پله میدونی ناراحتی مو به اونا نگفتم ولی چله قرآن گذاشتم انقد به خدا درد دلمو گفتم تا ازدواج کردم الان حالم خیلی خوبه
تا الان بابام ۵۰۰ بار از خونه بیرونمون کرده یه چی میخورم همش میگه کمتر بخور نداریم با اینکه داریم هم ...
میخواستم فاز نصیحت بردارم اما وقتی این پست رو دیدم خیلی برات غصه خوردم و زبونم بسته شد و یه سر به تاپیکت زدم دیدم چقدر تحت فشاری که دوست داری زودتر ازدواج کنی و از اون خونه بیرون بزنی خواستم بگم عزیزم به خدا توکل کن و سعی کن به خاطر رضای خدا زیاد با پدرت بحث نکنی تا خودش برات جبران کنه چون خدا بهترین جبران کننده هست
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
امشب سیزده دی معروفه به لیلة الرغائب یعنی شب آرزوها،نمیدونم آدم معتقدی هستی یا نه ولی اگه حتی آدم معتقدی هم نیستی یه امشبو رابطتو با خدا خوب کن و از ته دل ازش بخواه که مشکلاتتو حل کنه، بگو سبوحٌ قدوسٌ ربُّ الملائکةِ و الرّوح،بعد حاجتتو از خدا بخواه و به خدا اعتماد کن که حاجتتو میده،امیدوارم امسال به لطف خدا سالی باشه که به هر شیوه ای که خدا صلاح میدونه از این وضعیت نجات پیدا کنی،از ته دلت از خدا بخواه،امیدوارم وضع زندگیت خیلی خوب باشه و تا پنج سال دیگه وضع زندگیت از این رو به اون رو شده باشه