2777
2789
عنوان

خانما چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خانم اینجا کسی تعیین تکلیف یا خط مشی واسه کسی تعیین نکرده بنده واسم سوال بود ، دارم علت و چرا ...

استاد اگه در جریان نیستی خدمتت عرض کنم اینجا تاپیک در مورد مسائل اقتصادی ریط به سیاست پیدا میکنه تهش تاپیک میترکه

اوکی؟

برای همینه که تاپیک اقتصادی سیاسی سکه ارز و و و هر چی نیست

اینجا جز درباره ی مسائلی‌ که میگی بی اهمیته حرفی بزنی ممنوعه

حتی قطع برق ممنوعه

حالا هی شما پا فشاری کن

خوشبحالت ساعت ۲ نصف شب دغدغه ات تایپیکای ما خانوماست

نه راستش ساعت ۲ نصف شب سی درصد مغزم سمت تایپکای اینجاست ۴۰ درصد دیگه ش درباره مسایل مالی هست و ۳۰ درصد دیگه هم سمت اینه که چرا بازار کار مون (خیاطی) درحالیکه نزدیک شب عید هست اینقدر داغونه ک در هفته سه روز بیکار میشیم و همینطور گله مند از کسانیکه باعث شدن دلار در ایام اوج شلوغی کار ما اوج بگیره تا کاسب ها پارچه ندن تو بازار ،تولید کننده ها گیر نیارن پارچه و در آخر منه خیاط ساعت ۲ نصف شب از بجای استراحت کردن واسه کار فردا بیام تاپیک بخونم چون فردا کاری وجود ندارع 

راستش دغدغه م ایناس

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

الان شما که بیشتر از خانوما درگیر مسائل خانوما هستی

درگیــر!! ؟؟ والا ذکر کردن و مثال زدن درباره یک موضوع دلیل بر مشغول بودن ب اون موضوع نیست که اگه بود الان کارشناسان قضایی آخر تمام جرم و جنایات بودن ،واقعا کافیه ده ثانیه این سایت رو ببینی کاااملا با دغدغه های خانمای ایرانی آشنا میشین

باور کنین تا خودتون حرفای مهم نزنید و تو وسایل مهم دخالت و نظر ندین جامعه متأسفانه نگاهش نسبت بهتون درست نمیشه 

ولا از دنیایی واقعی فرار کنیم ازشونوسط مجازی بین این همه خانوم باردار و متاهل و مجرد و نوجون اکانت ...

خب

استاد اگه در جریان نیستی خدمتت عرض کنم اینجا تاپیک در مورد مسائل اقتصادی ریط به سیاست پیدا میکنه تهش ...

اولا متاسفم بابت نگاه فمنیستی و جنسیت زده تون(مرد هست دیگر، ذات مرد!!) 

در ثانی شما بعنوان یک انسان جواب من رو بده یا هرچی .

و اینکه چون  اینجا تاپیک میترکه اصلا قانع کننده نبود چون ملاک فقط اینجا نیست 

اینجا فقط نشون دهنده افکار غالب شما در طول روز هست وگرنه اگر دغدغه ای غیر از کیف و کفش میداشتین راه واسه ابراز غیر مستقیمش زیاد بود

و همینه ک خانمای ایرانی خودشون باعث نگاه تبعیض امیز جامعه نسبت به خودشون میشن وگرنه تو اروپا زنان چون تو تمام مسایل مهم مشارکت دارن و کمتر به لباس و ف ا ل  قهوه درگیری دارن 

تو تمام مشاغل حساس حتی سیاست حضور پر رنگ دارن 

ولا از دنیایی واقعی فرار کنیم ازشونوسط مجازی بین این همه خانوم باردار و متاهل و مجرد و نوجون اکانت ...

ببینین اینجا نه پیج تخصصی هست نه کارشناسی ک کسی بخواد مشکلی رو حل کنه 

آقایون هم اگه درباره اقتصاد یا هرچی صحبت میکنن دنبال حل کردنش نیستن 

بحث فایده و ضرر هم نیس

فقط من اگه درباره اقتصاد حرف میزنم چون درگیرش هستم تو کل روز واسم اهمیت داره و دغدغه من هست

و اگر درباره ف ا ل قهوه و رنگ لباسم صحبت میکنم خب مشخصه دغدغه من چی هست 

فقط و فقط موضوع درباره این هست ک (هرچه در فکر تو آید آن بود مفهوم تو ) 

ببینین اینجا نه پیج تخصصی هست نه کارشناسی ک کسی بخواد مشکلی رو حل کنه آقایون هم اگه درباره اقتصاد یا ...

چرا فک میکنید دغدغه ما رنگ لباس و ف.ا.ل قهوه و غیبته؟؟

یعنی نمیدونید اکثرا از دنیا و مشکلات زندگیشون اینجا میان تا کمی دور بشن و حالشون عوض بشه

و مطمئنا با حرف زدن و بیان کردنش هیچی عوض نمیشه

و یه جور انرژی منفی رو متنقل میکنه

امیداورام تونسته باشم منظورمو برسونم

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
درگیــر!! ؟؟ والا ذکر کردن و مثال زدن درباره یک موضوع دلیل بر مشغول بودن ب اون موضوع نیست که اگه بود ...

شما لازم نکرده دلسوز خانوما باشی اصلا ربطشو به شما نمیدونم،مگه نگاه جامعه به خانوما چیه؟ معلوم نیست از کجا جیره مواجب میگیری بیای این حرفارو بزنی.دیگه هم ریپلی نکن.

در ضمن به شما به هیچ وجههههههههههه مربوط نیست دغدغه ما خانوما چیه، ریپلی کنی گزارش میزنم واست 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺