2777
2789

من خیلی حالم بده یه هفته بشدت مریض بودم 

بهترم ولی عالی نیستم نزدیک امتحانامه حالم گرفتس هیچی بلد نیستم 

کلی باید جزوه بنویسیم ننوشتم

دوتادرسمو حذف کردن باید برم حرف بزنم فردا استرسشو دارم

کلی ضرر کردم گندزدم بالباس خریدنم

اتاقم صحرای محشره انگار از به هم ریختگی روحی که داغووووووونم 

نمیدونم چیکار کنم 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجب اکسم خوب فکر میکنم ...پرجا حالم خوب میشه😐😐😂

چه ربطی داره 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
حال روحیم بهتره به لطف نماز شب

برا منم دعا کن لطفا

هعی منم چند دقیقه پیش حموم بودم همینجوری که داشتم به بدبختی ها فک میکردم یه لحظه به خودم اومدم دید ...

امیدوارم حالت بهتر بشه 

منکه حس گریم نداره خیلی بدم

شرایط خوبی بسر نمی‌برم این هفته باید مبلغی روپاس ‌ کنیم ولی جور نشده از استرس خوابم نمیبره دوباره پولیپم عوت کرده صدام گرفته فقط دلم میخواد گریه کنم دلم برای روزای بدون استرس ودغدغه ام تنگ شده

فدای سرت به عنوان کسی که همیشه خیلی درس و نمره براش مهم بوده بهت توصیه میکنم هیچوقت به خاطر درس و نمره غصه نخور بی ارزش ترین چیزها واسه غصه خوردن هستن. به سلامتیت و خانواده ات توجه کن. اگه با مرتب کردن اتاقت حالت بهتر میشه اول پاشو اتاقت و مرتب کن یک فیلم خوب ببین استراحت کن از فردا صبحم شروع کن به خوندن درس هات. نتیجه هم هرچی شد فدای سرت

فدای سرت به عنوان کسی که همیشه خیلی درس و نمره براش مهم بوده بهت توصیه میکنم هیچوقت به خاطر درس و نم ...

خیلی عقب افتادم از دسام کلی واحدم سرهمین توجه نکردن حذف شد

خستم واقعا

آیندم شغلی و... به همین درسا بستس انگار گره خورده به هم

پره استرسم کلا

رشته اتون چیه؟ خیلی از ماها که با رشته امون نرفتیم سر کار. اکثرا کار عیر مرتبط میکنیم.

حقوق

هرکاریم بخوام برم بازم بهش مربوطه

من و ببخش نمیخوام مایوس کننده حرف بزنم، ولی خیلی ها رو میشناسم که حقوق خوندن و نتونستن با رشته اشون سر کار برن. کلا اگه رشته اتو دوست داری و دلت میخواد وکیل بشی برو دنبال کارآموزی و یادگرفتن مهارت های مورد نیاز رشته ات چون داشتن مدرک حقوق به تنهایی نمیتونه آینده اتو تضمین کنه.