2777
2789

از چندماه تا چندماهگی دادین

بنظرتون همون اول ادم بده شیشه رو قبول میکنه یا چندماه بعد بده احتمال کدوم بالاس

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

چرا شیر خودتو نمیدی گلم 

هیچیزی از شیر مادر بهتر نیس 

ی همیشه تعلیقی واقعا چرااااااااا   🤕🤒   من دیگ رد دادم  😅😅بدتر از همه میدونی چیه اینکه من با اینهمه تعلیق شدن هنوز ولکن این سایت نیستم🤯🤯🤯🤯🤯 از این دارم میسوزم 🤧🤧

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیدم ول میکنن بضیا. اخه دلیلش چیه ینی شیرخشک خشمزه تره؟

نه عزیزم بخاطر بافت سینه که یجوریه بچه دیگ دلش نمی‌کشه وگرنه من ی مدت با شیر دوش دادم میخورد بعدش دیگ اعصابم نکشید سینه رو میکرفت دهنش عپق میزد بخاطر بافت سینه که نرمه شله چربیه خالش ب هم میخورد 

مممممم
نه عزیزم بخاطر بافت سینه که یجوریه بچه دیگ دلش نمی‌کشه وگرنه من ی مدت با شیر دوش دادم میخورد بعدش دی ...

باشیردوش چجوریه یه ساعت میکشه ادم بدوشه یانه؟؟

من باش سر دوش دستی مدوشیدم‌ خیلی راحت ۱۰ دقیقه ای کامل میدوشه البته برا من کم بود خیلی

مرسی گلم از راهنماییت. بخوام از باسلام سفارش بدم ازیناکه شماداشتی دقیقا اسمشو چی بنویسم ؟؟

مرسی گلم از راهنماییت. بخوام از باسلام سفارش بدم ازیناکه شماداشتی دقیقا اسمشو چی بنویسم ؟؟

خواهش میکنم شیر دوش دستی بزنی میاره برات عکسش مثل این  شیپوها هستش که پشتش یه گردالی‌ داره مثل بادکنک‌ که با اون میکشه

مممممم
اونم میخام بدم باهم میدم

از من میشنوی شیر خشک اصلا نده بهش منم به پسرم اوایل شیر نداشتم شیر خشک میدادم بعدا که شیر داشتم هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک بعد بچه شکمش خیلی ورم کرد یهو  دیگ فهمیدم این شیر خشکا خیلی عوارض داره دیگ بهش ندادم فقط شیر خودمو میدم الان خیلیم خداروشکر خوبه بچم 

بهتره فقط شیر خودتو بدی عزیزم 

ی همیشه تعلیقی واقعا چرااااااااا   🤕🤒   من دیگ رد دادم  😅😅بدتر از همه میدونی چیه اینکه من با اینهمه تعلیق شدن هنوز ولکن این سایت نیستم🤯🤯🤯🤯🤯 از این دارم میسوزم 🤧🤧