2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌فهمم اینایی که ميگن آره قهر کن چرا نيومده جیگرش در بیار گیرم ک بیاد زوری چ فایده

خودش رو ناراحت نشون بده ک مادره و پسره بگن بدون پسره ناراحته

اتفاقا شاد باش بزار بفهمن قوی هستی چ با اون چ بدون اون شادی 

نقطه ضعف نشون باقی نده

به امید روزهای خوش 💝

اسی به نظرم با همون دوستان برو هر چی هم همسرت زنگ زد جواب نده حتی با دوستات نرفتی بازم جواب نده بگو باهاشون برنامه داشتم دیگه گوشی دستم نبود خیلی خوش گذشت  با این مادرشوهرت با سیاست باش عین خودش هیچ کس حوصله آدم افسرده رو ندارن پس تو تو زندگی شوهرت شاد باش خود شوهرت هم کم کم خسته میشه از دستشون میاد سمت شما ولی تا میتونی دعوا راه ننداز 

بخدا نمیدونی نه سال تمام عذابم داد تازگیا شوهرم فهمیده مامانش چیه اونم من دهنم سرویس شد تا بفهمه

ارهذمیفهممت کاملا ن اتفاقا یکیشو دارم 😐ببین از پروییش نمیدونم چی بگم اصلا هم رو خودش نمیذاره

ننم افسردگی گرفته تولدت باشه برا یه روز دیگه حالا دیر که نمیشه،مهم افسردگی ننمه باید وره دلش باشم

مامانش خودشو زده به افسردگی بعد من نمیدونم چجوری بایاشم یهویی افسرده شد 

باباش مریضه 

سرطان کلیه داره تحت درمانه 

ولی روحیش خیلی خوبه 

بعد یهو بهم گفت اره بابامم افسرده است 

هر موقع اون مامانش میفهمه ما باهم قرار داریم همه در حال مردنن

مامانش خودشو زده به افسردگی بعد من نمیدونم چجوری بایاشم یهویی افسرده شد باباش مریضه سرطان کلیه داره ...

🤣🤣🤣🤣🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اسی به نظرم با همون دوستان برو هر چی هم همسرت زنگ زد جواب نده حتی با دوستات نرفتی بازم جواب نده بگو ...

بالاخره ی خانم با درایت پیدا شد

با اخلاقت جذب می‌کنی اینجوری ن با دعوا

به امید روزهای خوش 💝

ننم افسردگی گرفته تولدت باشه برا یه روز دیگه حالا دیر که نمیشه،مهم افسردگی ننمه باید وره دلش باشم

اینجور مامانا پدر درمیارن فکر کن من تازه سه روز بودم زایمان کردم یه بچه دوساله هم داشتم مادرشوهرم شوهرمو به زور برد شهرستان ختم یکی از بستگان خیلی دورشون منو با دوتا بچه گذاشتن خونه باز خداروشکر مامانم بود هنوز هم شوهرم فکر می‌کنه مامانش کار بدی نکرده که

عزیزم ب نظرات منفی توجه نکن ب هر حال اینجور مشکلات اوایل زندگی واسه همه هست مادره یکم حسادت میکنه وا ...

اخه خیلی حسادت میکنه 

بعد میدونی جالبه که پدر شوهرم 

که مریضه 

نمیدونم چیکار میکنه که اونم میگه من افسرده ام 

از مریضی اون استفاده میکنه 

ولی حتما بهش میگم خیلی ناراحت شدم 

قلبم گرفته

چقدر کاراش شبیه خواهر شوهرای منه . من مادر شوهر ندارم

اما مادر شوهرت به نظر باید مادر خواهر شوهرای من باشه.

من قطع ارتباط کردم با خواهر شوهرم و شوهرمم ۲ سال طول کشید تا چهره واقعی خواهرشو ببینه و اونم باهاشون قطع ارتباط کرد چون واقعا خواهرشوهرم  زندگیمونو خراب کرد و زیباترین لحظات زندگی  و تجربه منو شوهرمو ازمون گرفت.. خداروشکر دیگه منو شوهرم اونو از زندگیمون بیرون کردیم

❤️کاربری دست دو نفره❤️