2777
2789
عنوان

دوستان بچم تب شدید داره تبش هم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 136 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دارو چی دادی بهش؟

شربت پروفن . سفکسیم ۱۰۰ . شیاف . برای حالت تهوع شربت اندانسترون . امپول ک دوهفته پیش دقیقا همینجور شد بردمش دکتر داد یکی از اون امپول داشتم اونم زدم ولی انگار ن انگار دارم دیوونه میشم خودمم ۳ماه و نیمه حاملم پسرمم همش بغل میکنم چون بیقراری میکنه زیر دلم همش تیر میکشه از صبحه فقط پتو میشورم ک بالا اورده روشون

الهی 

زنگ بزن اورژانس بیان کمکت برو بیمارستان اینطوری خوب نیست خدا نکرده تشنج می‌کنه خیلی کوچیکه بچت 

بدو عزیزم اینطوری نمیشه 

منم درگیرم یک هفتس همش دماغم کیپ میشد با بینی نفس میکشیدم دکتر بهم اسپری بینی داد یکمی باز شده

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

با آب سرد پاشویه نکن لرز میکنه بدتر میشه یکم گلاب بریز دستمالش بزار رو پیشونیش

دکتر اورژانس به من گفت رو پیشونیش پسرم دستمال  نذارم  باعث سینوزیت میشه گفت زیربغل کشاله ران زیر گردن بزارم  خودشون بهم گاز دادن گفتن با آب ولرم نمدار کن بزار همینجاها که گفتیم

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

الهی زنگ بزن اورژانس بیان کمکت برو بیمارستان اینطوری خوب نیست خدا نکرده تشنج می‌کنه خیلی کوچیکه بچت ...

با دهن نفس میکشیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

شربت پروفن . سفکسیم ۱۰۰ . شیاف . برای حالت تهوع شربت اندانسترون . امپول ک دوهفته پیش دقیقا همینجور ش ...

نمیشه ببری بستری کنی 

چرا کسی نمیاد کمکت تو این وضعیت 

همسرت کجاست هرجا هست بگو برگرده سریع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

عزیزم آب پرتقال و آب سیب خوبه برای تب

پیاز رو نصف کن بذار زیر پاهاش با جوراب فیکس کن

جوراب خیس بپوشون

دوش آب ولرم بگیر

دستمال خیس رو روی شکم و زیر بغل ها و سرش بذار

استامینوفن هم تب پایین میاره

دکتر اورژانس به من گفت رو پیشونیش پسرم دستمال نذارم باعث سینوزیت میشه گفت زیربغل کشاله ران زیر گرد ...

نه اینکه گفتم زیاد خیس نمیشه بیشتر ارامبخشه تبم میاره پایین 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40