2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اون موقع که خبرش پیچید از یه دختره کلاه برداری کرده و دختر هم مریض شده بود ومرد ازش بدم میاد

اون کلی مدرک گذاشت که دورغه

دختره تو مصاحبه گفته بهم وعده ازدواج داده نگرفته

تو سال ۹۲ تو دادگاه خانواده شکایت اثابت زوجیت کرده به مهریه ۱۳۶۳ سکه با دوتا شاهد که گقته تو ۷ تیر ۸۶ ازدواج دائمی کردم دقیقا تاریخ آشنایی که تو مصاحبه اش گفته 

اون کلی مدرک گذاشت که دورغهدختره تو مصاحبه گفته بهم وعده ازدواج داده نگرفتهتو سال ۹۲ تو دادگاه خانوا ...

نمیدونستم من تو پیج شاهین صمد پور دیدم دلم به حال دختره سوخت دیگه پیگیری نکردم 

ولی در کل معلومه خانواده مرفه ای داره 

نمیدونستم من تو پیج شاهین صمد پور دیدم دلم به حال دختره سوخت دیگه پیگیری نکردم ولی در کل معلومه خانو ...

اره بابا یکی از فالووراش گفته من این آقارو میشناسم ۵ تا خونه فقط داخل خود تهران داره این وصله ها بهش نمیچسبه

نمیدونستم من تو پیج شاهین صمد پور دیدم دلم به حال دختره سوخت دیگه پیگیری نکردم ولی در کل معلومه خانو ...

نواب تو مصاحبه تو تی وی پلاس کلا توضیح داده چیشده منم مصاحبه اون دختر و هم تو پیج صمدپور هم تی وی پلاس گوش دادم بنظرم حرف های نواب منطقی تره 

آخه  مگه میشه یه آدم چندین سال باهم باشن قصد ازدواج داشته باشن یدونه عکس دونفره نداشته باشن 

نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻