2777
2789

میوفته که ۱۵ سال منو گزاشته کنار 

روزایی بوده که ماهها تو بیمارستان بستری بودم اون یبار اومده عیادتم .

یا وقتایی که مشکل داشتم کنارم نبوده 

تو شاذیهاش یادم نکرده و همیشه خانواده شوهرش از ازدواج دومشو ترجیح داده 

تیر اخر وقتی زد که بهش زنگ زدم شوهرم بیمار بود و ماشینمون تعمیرگاه گفتم ماشینتون بده بریم دکتر گفت باشه ولی شوهرش ادا در اورد که خرابه....

میدونم همه چیز دست مامانمه و میتونه هوامو داشته باشه اما هرگز نخواسته...من تنهام نه خواهر نه برادر نه هم دمی دارم . دلم برای خودم میسوزه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

😭💔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سخته عزیزم ولی قوی باش

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
عزیزم بیا بغلم🥲🖤

اونقدر از کل دنیا فراری شدم که حتی دلم بغل کسیو نمیخواد فقط دلم برای خودم میسوزه بارها خودمو بغل کردم و زار زدم اما من ۳۰ سالم شده چرا بی مهری مامانم برام عادی نمیشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .