2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6281 بازدید | 171 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چرا به فکر خودم نرسید🤣🤣🤣

بگو اگه کیس خوبیه بره سراغش اول به بهونه درد و دل بعدم زنش شه از لج شوهر سابق بی غیرتش

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

چطور مستقل شم از لحاظ مالی؟ دلم میخواد کار کنم بنظرتون گلدوزی شماره دوزی خوبه  ؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
چطور مستقل شم از لحاظ مالی؟ دلم میخواد کار کنم بنظرتون گلدوزی شماره دوزی خوبه ؟؟

نمی‌دونم درآمدش چقدره عزیزم 

ترجیحا اگه کاری رو شروع می‌کنی اولش قشنگ تحقیق کن و ببین درآمد خوبی داره نسبت به زحمتش یا نه

نمی‌دونم درآمدش چقدره عزیزم ترجیحا اگه کاری رو شروع می‌کنی اولش قشنگ تحقیق کن و ببین درآمد خوبی داره ...

مرسی گلم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من ی بچه بودم پدرم چهار تا دختر آورد از اون زن ب امید اینکه پسر بشه ولی فعلا که نشده مادرمم ازدواج ک ...

ای جانم...

مادرتو دقیقا درک میکنم چون همین بلاها یجورایی سرم اومده.حتی دیگه نای تعریف کردنشو ندارم.ک چ بلاها شوهرم و خانوادش،تک تکشون سرم اوردن،یکی نبودن ۹ نفربودن.

خدا شاهده واگذارکردم بخدا همشون رو.اگه الانم فضولی کردم تو زندگیتون فقط بخاطر اینکه امیدوارشم ک خدا تو کاسشون گذاشته یا نه؟دلم فقط برا بچهام میسوزه ک اونارو ازمن بگیره چیکارمیشه چ بلایی سرشون میاد... وگرنه همه شرایطش رو دارم و میتونم برم،خانوادم پشتمن، ولی فقط بچه هامو میخام😭 

نمیتونم ازشون دل بکنم، شوهرمم پول و پارتی داره حتی با کل قاضی های استان دوسته،هیچکاری نمیتونم بکنم..

خدا فقط بدادم برسه.الهی یه روزی بیاد منم روی خوش زندگی رو ببینم و همه کسایی ک اذیتم کردن خدا جوابشونو بده

.باورت میشه شوهرو برادرشوهرم نصف شب ساعت۳صب اومدن خونه ک منو بندازن بیرون بیخود و بیجهت، ک شوهرم با یه زنه ریخته بود روهم، اونو میخاستن بیارن بجام.

من کرونا داشتم مثه یه جنازه گوشه خونه افتاده بودم،دوتا مرد باتمام زورشون انقد منو زدن ک دیسک کمر گرفتم،تمام بدنم کبودشد،انقد تو سرو کمرم با کفش لگد زدن ک الان ک تعریف میکنم گریه م میگیره بحالم، آخه آدم چقد باید سنگدل باشه؟؟؟بی دلیل بیاد یکیو ک مریضه بزنه؟؟؟شمر این کارو نمیکنه ک اینا کردن، تا یک هفته چشام نیمه کور شده بود،دو بینی داشتم. منو اون مادرشوهر بی صفتم برد خونشون جم کرد که یه دفه نرم پزشک قانونی.