2777
2789
عنوان

عروسمون فکر اقتصادی نداره گند میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 49 پست
با خرید طلا نبوده قطعا احتمالا کاری چیزی راه انداختن

اتفاقا اولین چیزی که بود دوماه بعد عقدشون تولد خواهرم بود شیش تا النگو و گوشواره و سه تا انگشتر تمام قسط خرید ، بعدشم با وام ازدواج کار راه انداخت ، الانم ابجیم تو این سه سال هی وام گرفت طلا خرید 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسایی که میگن عروس کار خوبه کرده من شنیدم که طلا رو دیگه نمیشه فروخت سر مالیات برداشتن و اینا واسه ی همین کسایی که با طلا سرمایه گذرای می کردن و زرگری ها ضرر کردن حتی یه مدت کسی طلا نمی گرفت 

الان قضیه چیه ؟ 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

چ کاری راه انداختن؟

سوپر مارکت

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت