2777
2789
عنوان

عروسمون فکر اقتصادی نداره گند میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایی قانعم کن چرا تا قدر بدونم داداشم همش داره بدهی طلا میده

چون تو این وضعیت اضلا نباید ریال نگهداشت باید تبدیل به طلا و دلار کرد

الان شاید قسطش یکم براشون سنگین باشه ولی سال بعد با افزایش حقوق قسط ها سبک تر میشه و صد البته که طلا هیچوقت پایین نمیاد چون درکنار بازار ایران انس جهانی داره بالا میره

خب میدونی چیه داداشم خ تحت فشار ماشینش خراب شا پول نداره

خب اگ تحت فشاره اره یه مقداربش رو باید خرج کارایه ضروری تر کرد

ولی در کل طلا سرمایه گذاری خیلی خوبیه به خثوص اب شده و دست دومش

خدایی قانعم کن چرا تا قدر بدونم داداشم همش داره بدهی طلا میده

اگه اون پول حقوق نره برا قسط طلا همشو میخورن تموم میشه ،هیچی نمی‌مونه ازش ولی اینطوری بعد که قسطش تموم میشه کلی طلا دارن ، سختی داره ولی می ارزه 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

خب اگ تحت فشاره اره یه مقداربش رو باید خرج کارایه ضروری تر کردولی در کل طلا سرمایه گذاری خیلی خوبیه ...

ااره این ور پریده رفته دست دوم و آب شده خریده

نمیدونم از کجا یاد میگیره این چیزا رو