2777
2789
مرسی 🫠

قربونت

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بله😍میشه ‌شماهم حستونو راجع به من بگید؟ بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ ازش چی حس میکن ...

حسم میگ لیاقتت و نداره 

وقتتو روش نزاری

اینا حسه صد در صدی نیس

حالا میشه شما از حسابتون استفاده کنید و بهم بگید کی ازدواج میکنم با مهدی آشتی میکنم؟

دوستم داره؟

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
حسم میگ لیاقتت و نداره وقتتو روش نزاریاینا حسه صد در صدی نیس

عزیزم گفتی تموم میشه رابطم 

باهم خاطره نداریم ؟ 

ن رو فراموش می‌کنم ؟هیچ وقت باهاش ارتباط نمیگیریم؟

بهار؟ یکمم حسم میره سمت تابستون

من با مهدی آشتی میکنم؟دوستم داره؟

حالا میشه شما از حسابتون استفاده کنید و بهم بگید کی ازدواج میکنم با مهدی آشتی میکنم؟دوستم داره؟

تا دوسال آینده ازدواج می‌کنی جسم برای ازدواج با مهدی پنجاه پنجاه هس

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

تا دوسال آینده ازدواج می‌کنی جسم برای ازدواج با مهدی پنجاه پنجاه هس

ممنونم عزیزم❤️