2777
2789
تا اخر سال بارداری دارم؟

اوایل سال بعد باردار میشید

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
قد و هیکل تقریبا درشت داره ولی قدش نسبتا کوتاهه یا همون متوسطه تو رابطه نیست ولی با یکی صحبت میکنه ب ...

من چی هستم

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از منو نگفتی 🥲❤️‍🩹

چی بود سوالت عزیزم؟

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
چی بود سوالت عزیزم؟

اونی ک امشب آمد در خونمون با ماشین گاز داد عرفان بود ؟ قبلنم آمده وقتی آشتی بودیم الان نه.روزه کات کردیم منو دید پشت پنجره؟

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

چه ماهی؟

فروردین یا اردیبهشت اسفندم اومد تو ذهنم ممکنه اخرای اسفند ماه ام باشه

اونی ک امشب آمد در خونمون با ماشین گاز داد عرفان بود ؟ قبلنم آمده وقتی آشتی بودیم الان نه.روزه کات ک ...

۵۰ ۵۰ هستش

رابطه من با س چی میشه؟دوستم داره؟کی باردار میشم؟؟؟

بله دوستون داره بارداری تونونمیدونم نزدیکه ولی