2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظزت حس امیرحسین چیه بهم؟خوشش اومده؟حرکتی میزنه؟

امیرحسین حس خوبی داره بهت 

تقریبا خوشش اومده 

نمیدونم اونو

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
چشمبرمیگرده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ ازش هرچی حس میکنی خودتون بگین❤️

قد و هیکل تقریبا درشت داره ولی قدش نسبتا کوتاهه یا همون متوسطه تو رابطه نیست ولی با یکی صحبت میکنه بازگشت دارید شیش وعده یا هفت وعده طول میکشه

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
قد و هیکل تقریبا درشت داره ولی قدش نسبتا کوتاهه یا همون متوسطه تو رابطه نیست ولی با یکی صحبت میکنه ب ...

از منو نگفتی 🥲❤️‍🩹

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

بچه تو دلیم جنسیتش چیه

فکرمیکنم پسر