2777
2789
عنوان

بیاید از سیاست های زنانه که داریم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4078 بازدید | 145 پست
سعی کنید دوری و دوستی رو از خانواده شوهر امتحان کنید مهمونی ها و مناسبت ها فقط بریدخانواده همسر مثل ...

نه من موافق نیستم 

اما زیاده روی ام نه 

هفته ای یکبار رفتن خوبه نه اینکه بعضیا هر روز میرن خونه مادر شوهر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی میکنم تو جمع اگه مخالف نظر کسی هستم خیلی باهاش بحث نکنم و کش ندم بحث رو 

با خانواده شوهرم خیلی خودمونی نمیشم ولی جوری هم نیستم که بگن خودشو میگیره حد خاصی مشخص کردم 

در مقابل شوهرم والا بیشتر سیاستام جواب نمیده ولی خب سعی میکنم خواسته هامو وقتی حالش خوبه بگم مثلا شوهرم وقتی یه دور با ماشین بزنیم بیرون از شهر انرژی میگیره هرچی بگم قبول می‌کنه یا وقتی کارای خلاقانه می‌کنه خیلی ذوقشو میکنم یا وقتی با خانوادش بحث می‌کنه حتی اگه حق باهاش نباشه بازم بهش حق میدم

یا اگه اعضای خانوادش مشکلی براشون پیش بیاد درحد مشورت و راه کار بهشون کمک میکنم از طریق همسرم یعنی میگم به فلانی بگو فلان جا بره مثلا کارش درست میشه هیچ وقت کار فیزیکی نمیکنم 

وقتی مادر یا خواهرش مثلا بهم یه چیزی رو پیشنهاد میدن جلو شوهرم با اشتیاق قبول میکنم بعد اومدم خونه خودم به شوهرم میگم بنظرم نظر من بهتره با توجه به شرایطمون و... 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
نه من موافق نیستم اما زیاده روی ام نه هفته ای یکبار رفتن خوبه نه اینکه بعضیا هر روز میرن خونه مادر ش ...

هرکسی بر اساس تجربیاتش میگه تجربه من اینجور بوده که دیر ب دیر دیدن حاشیه رو کم میکنه ممکنه تجربه شما متفاوت باشه 

به امید روزهای خوش 💝

وای منم واقعا از پماد بدم میاد. خسته شدم انقد پماد استفاده کردم دکتر بهم پنی سیلین هم داد اما حساسی ...

بخدا آدم خسته میشه.هرچقدم بهداشتو رعایت میکنی بازم همیشه عفونت داری.دکتر هم که میری فقط تا وقتی دارو میخوری خوبی

اشتباهه اونم عضو اصلی اون خانواده هست و قطعا دوست داره ی وقتایی تنها با خانواده اش باشه همین جور ک ...

آره درسته اینم هست 

شاید حرف خانوادگی خاصی داشته باشن به من ربطی نداشته باشه

آره درسته اینم هست شاید حرف خانوادگی خاصی داشته باشن به من ربطی نداشته باشه

آره دقیقا منظورم همینه بالاخره هیج وقت عروس مثل دختر نمیشه داماد هم مثل پسر خود آدم 

به امید روزهای خوش 💝

هرکسی بر اساس تجربیاتش میگه تجربه من اینجور بوده که دیر ب دیر دیدن حاشیه رو کم میکنه ممکنه تجربه شما ...

ما که خونمون شهر دیگس و هر چند ماه یکبار ۴ ۵ روز میایم میمونیم خونشون 

مرسی عزیزم عالی بود مخصوصا مورد آخر خیلی خوشم اومد

خواهش میکنم گلم

یه نکته دیگه من هیچ وقت بد خانواده همسرمو پیش خانواده خودم نمی‌گم چون کمی بینشون ناراحتی پیش اومده سعی میکنم خوبیاشون رو بگم 

اگه هم دلخوری داشته باشم از خانوادم هیچ وقت پیش شوهرم درددل نمیکنم 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
خواهش میکنم گلمیه نکته دیگه من هیچ وقت بد خانواده همسرمو پیش خانواده خودم نمی‌گم چون کمی بینشون نارا ...

منم همینکار میکنم 

این سری از خونه مادر شوهرم برگشتم مامانم هی گفت حب چخبر چطور بود 

من فقط از خوبی هاشون گفتم 

من نه آدم کینه ای هستم و نه آدمی که دنبال حاشیه و قهر و ناراحتی…چون میگذرد غمی نیست ولی با همسرم انق ...

دقیبا عین من 

یعنی جوری ام اگه لحظه ای سکوت کنم شوهرم میگه چی شده ناراحتی