جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین چند شب پیش ی خانم مث تو بچشو زده بود همه ریدن بهش و حتی من جهت اطلاعت میگم اگه واسه ریدن حاضری هستم خدمتت غلط کردی بچه اوردی ب هردلیل مغزت نمیکشه یکم با بچه برو بیرون اون بچه هیچی نمیفهمی چطور با دستای بزرگت زدیش خجالت نمیکشی
خب بچه همینه ، مگه نمیدونستی ؟ فک کردید بچه اوردن و بزرگ کردن اسونه ؟ حالت بده و واقعا مادر بدی هستی، خودتو درمان کن و به بچه آسیب نرسون و تازه بدون هر چه ارامش بیشتری بچه ازت بگیره اروم تر میشه و هر چه پرخاشگر بچه هم نا اروم تر و جیغ جیغو تر
منم یه بار کوچیک بود زدم:( هشت نه ماهگی از بس باید می گرفتمش از همه جا و نگرانش بودم، یه بار زدم پشت دستش:((( آروم ها:(((( ولی حس بدش هنوز باهامه:((( دیگه هیچ وقت نزدمش
بچه من از عصر تا خود صبح یه دم جیغ میکشید و اصلا دهنش بسته نمیشد ، رو پام تکونش میدادم و صبح میخوابیدم ، هیچ دکتری و هیچ دارویی فایده نداش ، باید صبر و تحمل کنی و مجبوری
خود خاطره یادش نمیمونه اما احساس بدی بهت پیدا میکنه. خودشم یا شخصیتش پرخاشگر و غیر قابل کنترل میشه و یا تبدیل میشه به یه بچه منزوی افسرده. انقدررررر تاثیر منفی داره کتک خوردن بچه روی آیندش.