2777
2789

من سال۹۶ با همسرم تازه دوست شده بودم بعد گفت داداشم با یه دختر ارتباطش جدیه منم سریع سرچ کردم با جاری چگونه رفتار کنیم😂نی نی سایت اومد ازونجا اشنا شدم،اون دخترم هیچوقت جاریم نشد 😂هنوزم جاری ندارم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من سال۹۶ با همسرم تازه دوست شده بودم بعد گفت داداشم با یه دختر ارتباطش جدیه منم سریع سرچ کردم با جار ...

منم یادمه بخاطر کم پشتی موهام تاپیک زده بودم محلول شیوانا خانوم که معرفی کرد استفاده کردم و ریزشش قطع شد..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یادمه بخاطر کم پشتی موهام تاپیک زده بودم محلول شیوانا خانوم که معرفی کرد استفاده کردم و ریزشش قط ...

محلول شیوانا؟ چه جالب

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چطوریه.. یعنی ادمین اون کاربری میبنده کلا

بله وارد بحث و دعوا بشی یا خلاف کنی تو سایت تعلیق میشینه هر چند من الکی تعلیق شدم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

من هستم ولی بیشتر میخونم،

جو سایت مثل سابق نیست  ،

اینم میدونم جایی نظر بدم جدیدا کسی مخالف باشه هی بحث میکنن ، قبلا کاربرا اینجوری نبودن،

خلاصه که هرجا لازم باشه فعالیت میکنم ک اذیت نشم ولی سالهاست اینجا عضوم

متولد ماه مهر،فمینیست،چاوشیست(محسن چاوشی)