فهمیدم ماهی ۲ و ۳ بار شیشه میزنه ...و ب علاوه اینکه مدام الکل میخوره ... تقریبا ۶۰ باری تو این مدت قهر کدم دعوا کردم گریه کردم التماس کردم فحش دادم و حتی محبت کردم ک شاید بزاره کنار ولی هر دفعه تکرار تکرار تکرار طوری ک دیگه عادی شده ... این زندگی ارزش جنگیدن داره؟؟؟ بچه م ندارم . حق طلاق دارم..۱۱۰ تا سکه مهر
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مهریه معمولا برای عمریه که صرف شده توی رابطه {ازدواج) 6 ماه فکر نکنم جزوش حساب شه، مخصوصا از دید مرد ...
نه عزیزم احساسات جسم(بخاطر اون همه حرص و قشار روانی) دید جامعه موقعیت و صد تا چیز دیگه این خانوم هیچوقت به شکلی که قبل ازدواج با اون اقا بوده برنمیگرده و مهریه هم کم ارزش ترین چیزیه که اون اقا میتونه به این خانوم بده بابت اسیب هایی که زده از اونجایی که معتاد بوده و پنهان کرده
نه . خودم میفهمم . هر دو هفته ۱ بار .. ک تو این دو هفته ۱۰ روزشو مسته
چون با مصرف کننده زندگی وردم میپرسم.مصرف شیشه حتما مصرف مورفین هم بهش اضافه میشه.اگه تمایل به ترک نداره جونت بردار و فرار کن.مشاور این حرفو تو عقدم بهم زده بود من ناراحت شد بعد ده سلل فهنیدم درست میگفت سالم شدتشون خیلی دشواره
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مهریه معمولا برای عمریه که صرف شده توی رابطه {ازدواج) 6 ماه فکر نکنم جزوش حساب شه، مخصوصا از دید مرد ...
اخه ی مهر طلاق میخوره تو پیشونیم سر عیاشی این مرد زورم میگیره .. با روح روانم بازی کرده . ابروم تو خونواده رفت ک به ۶ ماه نکشیده طلاق . بدتر از همه موقع هایی ک تا سر حد مرگ باهاش بحث میکرددم بهم میگف پول دارم میکنم ! تاوانشو میدم !!!!