2777
2789

میشه یه چند تا سیاست زنانه بهم یاد بدید🙏🏼🙏🏼

من قبل از ازدواج خیلی ایده ها تو سرم داشتم ولی چون اوایل ازدواجمونه خیلی سخته مخصوصا از لحاظ مالی خوب نیستیم برا همینم من کمتر به خودم میرسیدم مثلا میخواستم برم لیزر مو بخاطر پولش نرفتم ، میخواستم برم برا جای جوش هام اونم بخاطر پول نرفتم 

برا مژه و حتی لبم هم نرفتم 

خلاصه نخواستم اول زندگی که این همه خودش سختی داره ، همسرم بدهکار هم باشه ولی آخرش برگشته میگه تو به خودت نمی‌رسی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برس به خودتاینا که هزینه هاشون زیاد نیستبعدم خیلی چیزا رو با هزینه های کمتر و روش های خونگی هم می ...

تنها رسیدن به خودم نیس 

بیشتر از همه این عذابم میده که بلد نیستم هی زبون بریزم و یا کار های قرتی مرتی کنم

اول اینکه ان شالله دلتون شاد باشه کنار هم خوشبخت باشید. 

گلم قرار نیست که با تزریق و کاشتو اینجور چیزا به خودت برسی

شما هرروز دوش بگیر موهاتو مرتب نگه دار لباس مرتب بپوش چیزای که در توانته بخر ب خودت برس مثلا همیشه بالم لب بزن یا دستاتو مرطوب کن خیلیا هستن بدون هزینه به خودشون میرسن این کارو انجام بده خودت از خودت راضی باش همه چی اوکی میشه

تو هر شرایطی هم کنار همسرت باش هم ب خودت برس اگر هزینه هاش زیاده تو خونه انجام بده 

بلافرض برا کاشت مژه میتونی از این مژه ریسه ها بگیری ی رییس ۵ تومن ایناس با ی چسب که بستگی داره قیمت های مختلف داره میتونی هزار بار استفاده کنی 

بعد تو خونه خودت برا خودت بزاری

تو هر شرایطی هم کنار همسرت باش هم ب خودت برس اگر هزینه هاش زیاده تو خونه انجام بده بلافرض برا کاشت م ...

خیلی ممنون که به تاپیکم جواب دادید 

بله درسته ولی فکرشو بکن هر روز باید این کارو بکنی برا همین میخواستم یه دفعه ای بشه 

ولی تنها مسئله اون نیس 

خلاصه که زندگی خیلی سخته

خیلی ممنون که به تاپیکم جواب دادید بله درسته ولی فکرشو بکن هر روز باید این کارو بکنی برا همین میخواس ...

درسته من برای مثال گفتم

زندگی خیلی بالا پایین داره حق با شماست 

اما هیچوقت سیاست های زنونه رو دسته کم نگیرید