2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و زرنگ

111 بازدید | 10 پست

چند وقت پیش،،،  وقتی ک ب شدت مرگ،، تا مغز استخونم دلتنگ کسی شدم 

کمتر از 24، ساعت خودش بهم زنگ و پیام زد و ازم خواست برگردیم ب هم 

البته من همه جا بلاکش کرده بودم ب دلایل زیاد.... تو بلاکی ها دیدم 

و واتساپم بلاک نکرده بودم اونجا پیام داده بود

ب نظر شما که عاقلید این به معی عشق و ارتباط حسی هست با نه

کلی التماس و قسم و آیه  البته. دفعه ی قبل هم کلی التماس کرد قبول نکردم و درآخر بلاکش کردم تا الان 

برگردم بهش و فرصت بدم یا نه

یک بار دیگه هم شب من دلتنگش بودم عکساشو دیدم و اینا گریه کردم 

فردا عصرش رفته بودم تو خوابش و دوباره خودش پیام داد

این یعنی واقعا دلامون ب هم نزدیکه یا ربطی نداره

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یبار دگ فرصت بده اما فقط یکبار خوشحال میشم تاپیک اخرم نظر بدی

آخه من بلاکش کردم و گفتم ََنَه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بچه ها تو رو خدا بیاین تاپیک اخرم

😐😐

بنظرم وقتی خودت انقد دلتنگشی ببین خوبیهاش بیشتر از بدیهاشه بعد بعش یه فرصت بده که خودتم اینجور اذیت نشی حیفه واقعا کسی باشه اینجور قلبش برات بزنه من خودم یکی خیلی التماسم کرد و عاشقم بود ولش کردم و بعدش ازدواج کردم مث سگ پشیمونم چون طرفم انقد عاشقم نیست و برام تب هم نمیکنه