2777
2789
عنوان

یعنی منم لاغر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا نکنه من خیلی‌ بدبختم ولی🥲

ن قربونت برم چرا بدبخت باشی 🥲❤️‍🩹 خیلی چیزا رو نمیشه عوض کرد ولی آزمایش تیرویید بده ممکنه ب خاطر تیرویید باشه هر چیزی ی راه حل داره

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

اینو تو اکثر تاپیکای رژیم گفتم بازم میگم ساید انگیزه بشه خواهرشوهرم رفت دکتر تغذیه تو ۸ ماه از وزن ۱ ...

دکترشون کی بود شما رو به خدا قسم بهم بگین 🥺

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ن قربونت برم چرا بدبخت باشی 🥲❤️‍🩹 خیلی چیزا رو نمیشه عوض کرد ولی آزمایش تیرویید بده ممکنه ب خاطر ت ...

ندارم تیروئید 

دکترا میگن به خاطر ژنتیکه 

میخوای چند کیلو سی من که از امشب شروع کردم رژیم رو باشگاه هم میرم تو هم ی کاری کن سنت که بره بالا وز ...

حداقل ۶۰ کیلو باید کم کنم  

خدارو شکر ک تیروییدت سالمه هنوز ک سنی نداری مطمعن باش ی راه حلی هست

فقط عمل 

اونم پول ندارم 

دوستان از نی نی سایت گروه تلگرام زدن گروه رژیم دیشب ما عضو شدیم اگر خاستید بگید لینکشو بدم

چجوریه؟