2777
2789
عنوان

یعنی منم لاغر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید در رفتگی ناف داشته باشین که لاغر نمیشین  ..اگ طبیب  ماهری رو میشناسین که در اعمال یداوی طب اسلامی و سنتی حرفه ای هس ببرین بررسی کنن در رفتگی ناف ندارین.نوشابه و دوغ و ماست رو کم کنین که خود این سردی ها باعث چاقی میشن  

.اگ فصل انگور بود میگفتم به قول دکتر وعده صبحانه و شام انگور با نون بخورین  تا وقتی سیر بشین 

آش آب غوره   و  شربت آبغوره خوب و اعلا برای لاغری خیلی خوب ..بدن رو پاکسازی میکنه از سموم و صورت رو هم خراب و لاغر  نمیکنه ....

شربت سرکنگین از عطاری معتبر طب اسلامی تهیه کنی خیلی عالیه 

شیرینی های صنعتی مثل شکر و قند و شکلات و  کیک خامه ای رو  کم کنید از سفره غدایتون.

به جاش خرما و عسل و کشمش و توت و ..شکر سرخ .و با مصلحاتشون استفاده کنین 

همه اینها باتوجه به مزاجتون باید استفاده بشه 

نمیتونی اسلیو انجام بدی؟؟

پول ندارم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

پول ندارم

پیاده روی کن . برنج نون  و روغن رو تا حد امکان کم کن . قند رو‌کلا حذف کن . هر وقت ضعف میکنی خرمایی هویجی خباری چیزی بخور .. قهوه بخور توش دارچین بریز زنجیبل و ابلیمو بریز تو اب داغ بخور . و هدفون بزن ورزش کن یعنی برقش با اهنگ شاد. هر چند سخته ولی ب مرور وزن‌کم‌میکنی

تنها و غریب و بی کس 

شاید در رفتگی ناف داشته باشین که لاغر نمیشین ..اگ طبیب ماهری رو میشناسین که در اعمال یداوی طب اسلا ...

والا چند سال هم اسیر طب سنتی ها بودم 

از خوردن همه چی هم محروم بودم همه چی سردی بود لاغر نشدم هیچ بدتر چاق هم شدم 

آلرژیم رو هم بدتر کردن 

مجبور شدم داروهایی مصرف کنم که وزنم رفت بالای صد 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

والا چند سال هم اسیر طب سنتی ها بودم از خوردن همه چی هم محروم بودم همه چی سردی بود لاغر نشدم هیچ بدت ...

گفتم طب اسلامی نه طب سنتی ... مزاج خیلی مهم .ولی رژیم انگور برای همه مزاجها خوب  فقط صفراوی ها ی کم اذیت میشن که باید نوبت ناهار ی چیزی بخورن 

شما اول مزاجتون بشناسی عزیزم  سردی یا گرمی

سرد و خشکی یا گرم و خشک 

گرم و تری یا سرد وتر 

غلبه سودا داری یا صفرا  یا بلغم ...‌ اینا خیلی مهم 

و گرنه راه لاغر شدن سخت نیس