2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی بی دردسر ازدواجشون جور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست

انگار دنیا برعکسه

ما میخایم ازدواج کنیم موردش نیست

بعضی خانم ها میخوان ازدواج کنن خاستگار ایده آل نیست

ان شالله همه جوون ها خوشبخت بشن

واقعا ادم از یه سنی به بعد به یه همدم نیاز داره

من که حتی آزمایش هم رفتم اما بازم قسمت نبود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا کدوم کارش درسته که این بشه

ان شالله همه چیز به وقتش اتفاق میفته

ولی من معتقدم ادم مجرد باشه بهتره تا اینکه یه ازدواج ناموفق داشته باشه. چون ادم ها خیلی بد شدن. به هر کسی نمیشه اعتماد کرد.

عزیزم دختر ۱۳ ساله هنوز بچست من خواهرم ۱۴ سالشه اسم ازدواجم بیاره میزنیم دهنش هنوز خیلی بچست 

شماهم تازه الان وقت ازدواجته من ۲۰ سالمه یک ساله ازدواج کردم به نظرم هنوز بچه بودم و پشیمونم و اگه برگردم عقب حداقل ۲۵ به بعد تازه به ازدواج فکر میکنم 

انشاالله شمام فرد ایده آل زندگیتونو پیدا کنین و خوشبخت بشین ❤️

اینجا ۲۶ دیره ۱۳ ازدواج میکنن

درست میگی ۲۶ دیگه زمان خوبیه برای ازدواج ولی بخدا ۱۳ دیگه خیلی حال بهم زنه 

من ۲۴ ازدواج کردم الان ۳۹ سالمه رفته بودم بیمارستان یه خانم ۵۰ ساله بیشتر می‌خورد دیدم ۱۴ ۱۵ ازدواج کرده بود داغونه داغون بود با ۴ تا بچه نگو همسن خودم بود بدبخت...

فهمیدیم که همسنیم هردو هاج وواج بودیم انگار من دخترش بودم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اصلا دیر نشده، سن ازدواج خیلی بالا رفته الان، میشه گفت از ۲۶ تازه شروع میشه، ناامید نباش، به خودت برس، از زندگیت لذت ببر، اگه میتونید تو مکان های عمومی بیشتر حضور داشته باش، به جای ناراحتی برای ازدواج برو باشگاه، استخر، پیاده روی، پارک ، با دوستات رستوران برو کافه برو، کتاب خوب بخون، به پوستت برس، رانندگی کن ، کیف دنیا رو ببر تا وقت داری.

ازدواج واسه خیلیا خیلی محدودیت میاره عزیزم.

خوش باش مطمئن باش زندگی هم روی خوشش رو بخت نشون میده و ان شاءالله به همین زودیا یه ازدواج خوب و موفق هم روزیت میشه.

عزیزم اینکه نیاز به یه همدم داشته باشی یه چیز کاملا طبیعی و اجتناب ناپذیره ولی مگه چند نفر از اون سیزده ساله ها که میگی عمیقا طعم خوشبختی رو میچشن. کسی چه میدونه شاید شما تو سن بیشتر ازدواج خیلی بهتری داشته باشی.  توکل به خدا کن ازش بخواه بهترین رو اونجوری که خودش صلاح میدونه پیش روت بذاره

منی ک سی و یک سالمه چی ...دقیقا سخته و کسی هم درک نمیکنه آدم حتی خود خدا هم

من یه دبیر داشتم دبیرستان تقریبا ۴۳ اینا بود تازه ازدواج کرده بود به نظر منی که متاهلم شما هنوز هیچی رو از دست ندادین جوونم هستین