2777
2789
عنوان

امروز متوجه شدم پوستم خدایی خیلی خوبه😁همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 36 پست
کار خاصی انجام دادی؟

راستش من وسواس گرفته بودم همش حس میکردم صورتم داغونه تا رفتم یه سفر زیارتی حدود دوهفته هیچچچچچ کردگی غیر ضد آفتاب فاقد چربی لافارر و آبرسان نزدم به پوستم در کمال تعجب نه تنها جوش جدید نزدم جوشام یکی یکی کم  و ناپدید شدن 

هیچی استفاده نکردن بهتره فک کنم😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط کرم ضد آفتاب بدون رنگ فاقد چربی لافارر همراه آبرسان درمالیفت عزیزم هیچیه دیگه استفاده نمیکنم

برای شستشو چی؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

فقط این سه تارو استفاده کنیم بهتره شوینده ابرسان ضدافتاب بی رنگ

من شویندرم گذاشتم کنار قبلا تونر و شوینده هم مصرف میکردم صورتم انگاری. التهاب داشت میدونی

الان که استفاده نمیکنم انگاری بهتره 

راستش من وسواس گرفته بودم همش حس میکردم صورتم داغونه تا رفتم یه سفر زیارتی حدود دوهفته هیچچچچچ کردگی ...

آره زیادم با پوست ور بری نتیجه ی عکس میده. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

برای شستشو چی؟

برای شست و شو از هیدرودرم استفاده می‌کردم مخصوصا زمانی که کرم ضد آفتابم حالت پودری بود و کانسیلر و فیکس صورت استفاده می‌کردم هر روز از شوینده استفاده می‌کردم خوبم بود خدایی