2777
2789

...چی

برای خواهرم خاستگار اومد ک قبلاً آشنا بودن باهم صحبت کرده بودن 

بزرگ ترا گفتن برن باز صحبت آخرو بکنن

و من و خواهر خاستگار هم باشون رفتیم تو اتاق

مقداری صحبت کردن بعد داماد گفت صحبتی مونده بگی خواهرم گفت نمی‌دونم والا دیگه چی بگم

خواهره با لحن عجیبی گفت در مورد عروسی و رقص هم صحبت کنید (خواهرم قبلاً گفته بوده ب پسره ک من تو عروسیا میرقصم و خاستگار زیاد موافق این موضوع نبود ولی قبول کرده بود)

حالا من دو مشکل میبینم ببینم نظر شمام همینه

اولا آقا چرا حرفای بین خودش و خوارم و برای خواهر ش تعریف کرده

دوماً اون تعریف کرده خواهرش چرا نشون داد ک تعریف کرده

نظرتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا چه کار بسیار بدی که شما دو خواهر وارد اتاق شدید.. دوما دیگه لابد خواسته باخواهرش مشورت کنه یا نظر خواهی کنه. یه مورد طبیعی بعداز خواستگاری هم دختر هم پسر حرفای و نظراتو به خانواده ها منتقل میکنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

معمولا اوایل ازدواج پسر برای همفکری بیشتر همه چیز برای خانواده می گه تا اونها هم کمک کنند که تصمیم درست تری بگیره ولی این که خواهرش این صحبت کرده درست نبوده 

این که نشون بده ما تو جریان همه چیز هستیم! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

نشونه بدیه؟

با این دوتا نمیشه تصمیم گرفت یوقت میبینی بنا به شرایط اینطوری شده یوقتم میبینی همیشه اخلاقش اینه خواهرت باید بشناستش تو شرایط مختلف قرارش بده

و اینکه آدما از همه نظر کامل نیستن بعد از اینکه شناخت باید خوبیا و بدیاشو باهم مقایسه کنه اگه بدیاش زیاد نبود و میتونست باهاشون کنار بیاد بسم اله