2777
2789
عنوان

مادرشوهرم توی زندگی منو شوهرم دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 98 پست
شوهرای این مدلی عوض نمیشن هیچوقت فقط روششون فرق میکنه ممکنه الان سه روز زنک نزنه فردا سه روژ خونه نی ...

نه بابا شوهر خودمم همینطوری بود 

البته من سه بار با شوهرم سر این موضوع ها مشاوره رفتیم 

کلی دعوا کردم تا تونستم یکم ار وابستگی را کم کنم 

ذاتش هس 

گاهی هم بر میگرده تنظیمات کارخونه اما بهتر اول هاس

معلومه کهمن از روی رفتارشون متوجه میشممادرشوهرم عمه م میشهبابام خواهرشو می‌شناسه میگه مقصر اونه

ببین خب بگو همون ساعت۸نزدیک همون آموزشگاه قرار بزارین؛برای شام؛شام که دیگه میخوره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس عمه است مثل خواهرم که عروس عمه امه عمه ام لنگه عمه شما

قبل از اینکه بری خونش یه بار کامل تکلیفت مشخص کن بعد دوسال زیادی رو دادی بنظرم شما حریف عمه ات نمیشی یه بار بابات اخم کنه به خواهرش ببینه مرگش چیه اگه الان که نام،دی دمشو قیچی نکنه تا ابد حریفش نمیشی

بفرما جلو ته صف مال خودمه
شوهرتم مشکل دارهمردی که زن گرفته باید قدرت و سیاست و توانایی داشته باشه هم به مادرش احترام بذاره هم ...

تصور غلط شوهرم اینه که چون مادرشه هرچی گفت باید بگه چشم

شاید اگه شوهرم یکم رو حرفش حرف میزد و اجازه دخالت نمی‌داد الان اینطوری نمیشد وضعمون

پس عمه است مثل خواهرم که عروس عمه امه عمه ام لنگه عمه شماقبل از اینکه بری خونش یه بار کامل تکلیفت مش ...

خداروشکر بابام پشتمه

یه بار زنگ زد بهش هرچی از دهنش درومد بهش گفت ولی هنوز درست نشده

میدونی به خاطر چی اینکارو میکننخواهر شوهر من زندگیش زیاد خوب نیست یکبار با شوهرش طوری دعوا کردن که ت ...

درست میگی عزیزم معلومه حسوده مادر شوهرت ولی این وسط نقش شوهرت چیه ؟؟ چرا بها میده به خواسته مادرش ؟ یعنی این آدم خودش قدرت اختیار نداره ؟ تازه معلمم هست و تحصیلکرده خودش باید بلد باشه چجوری رفتار کنه ....بنظر من صدرصد مقصد همسرت هست چون اگه اون میخواست نمیزاشت کسی دخالت کنه تو زندگی ش...ولی بنظر من خواست خودش هست و مادرش رو بهونه کرده 

ببین خب بگو همون ساعت۸نزدیک همون آموزشگاه قرار بزارین؛برای شام؛شام که دیگه میخوره؟

خودش کنکورمو بهونه کرده 

میگه تا موقع کنکورت هیج جا نمی‌ریم

ولی من میدونم بهونه شه

خداروشکر بابام پشتمهیه بار زنگ زد بهش هرچی از دهنش درومد بهش گفت ولی هنوز درست نشده

خدا به دادت برسه ببرش پیش مشاور تا طرز فکرش درست نشده عر وسی نگیر این جور مردا زنشون دق میدن دور از جونت خوشبخت باشی

بفرما جلو ته صف مال خودمه
تصور غلط شوهرم اینه که چون مادرشه هرچی گفت باید بگه چشمشاید اگه شوهرم یکم رو حرفش حرف میزد و اجازه د ...

بنظرم به پدرت بگو با شوهرت صحبت کنه دید فایده نداره با خواهرش صحبت کنه.اینطور افراد باید حساب ببرن تا آدم بشن

من اوایل بخاطر خانوادش خیلی بحث میکردم باهاش یروز گفت مگه من مسئول رفتار زشت خانوادمم ک ب من میگی من تنها کاری ک میتونم اینکه گوش زد کنم ک اگه انجام بدن کار درسته خوبه اگه ندن ک من مقصرش نیستم 

بعدم کلا اگه از خانوادش زیاد بگی انتقاد کنی گارد میگیرن 

سعی کن تو زندگیت فقط شوهرت برات مهم باشه اخه مادرشوهر کیه ک بخواد برات مهم باشه زندگیتو بخاطر اون تلخ کنی 

هرچی گفت جلو روش بگو باشه یا اصلا جواب نده جوری ک انگار نشنیدی کم کم برات عادی میشه 

اصلام بشوهرت نگو تمرکزتو بذار رو رفتار خودتو شوهرت 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
مثلا نمیزاره شوهرم تولدمو تبریک بگه یا برام کادو بخره یا منو ببره بیرون همش میگه پسرم خسته سخداشاهده ...

بعد میخوای با همچین شخصی ازدواج کنی؟؟

توی دوره آشنایی لینا رو متوجه نشدی؛ عقد کردی؛ حالا که میدونی ‌. بازم میخوای ادامه بدی؟؟؟؟

مثلا نمیزاره شوهرم تولدمو تبریک بگه یا برام کادو بخره یا منو ببره بیرون همش میگه پسرم خسته سخداشاهده ...

اصلا نیازی نیست اونو در جریان بذارید 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌