2777
2789
عنوان

مادرشوهرم توی زندگی منو شوهرم دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 98 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا نمیزاره شوهرم تولدمو تبریک بگه یا برام کادو بخره یا منو ببره بیرون همش میگه پسرم خسته سخداشاهده ...

شوهرت مشکل داره نه مادرش

خب مگه بچس

بیاد دنبالت باهم برین

بدون اطلاع مادرش

مثلا نمیزاره شوهرم تولدمو تبریک بگه یا برام کادو بخره یا منو ببره بیرون همش میگه پسرم خسته سخداشاهده ...

وااااااا چه مستبد

باورم نمیشه🤐

ببخشید اسی ولی شوهرت انقد پخمه و بچه ننس یعنی؟؟

از عقدتونم که میگی ۲ ساله گذشته

یه مشاور برید به نظرم طبیعی نیست بعدا با دوتا بچه اسیر نشی

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

در این زمینه با همسرتون صحبت می کنید نظرشون چه هست؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

اینئه تو جزیی ترین چیزا هم میخواد دخالت کنه؛تبریک تولد به اون چه؛شوهرت بهت زنگ بزنه تبریک بگه باید از مادرش اجازه بگیره

بزار پیش مادرش باشه بزار اون بیاد سمتت؛تو هم اصلا کاری باهاشون نداشته باش

سر چی قهرید عزیزم؟هنوز اولشه خیلی زوده که انتظار داشته باشی به حرف مادرش گوش نده باید برید زیر یه سق ...

قهر نیستیم

انقدر که باهم دعوا کردیم دیگه سرد شده

مقصر تمام دعواهامون مادرشوهرمه

دیگه اینجا نباید شما به عدم دخالت مادرشوهرت فک کنی

باید روی انتخاب شوهرت دوباره فکر کنی

ادمی که شخصیت و استقلال داره و بچه ننه نیست هر چی هم بهش بگن این کارا رو بکنه، نمیکنه

شوهر شما انگار یه نوجوون ۱۳،۱۴ ساله‌ بچه ننه ست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چطوری

دیگه باید شوهرش رو مال خودش کنه رگ خوابش رو پیدا کنه ،احترام مادرشوهرش رو نگه داره ولی حد و مرزها رو باید نشونشون بده 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷