2777
2789
عنوان

مادرشوهرم توی زندگی منو شوهرم دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین یچیزی میگم خوب گوش کن تو رو خدا؛تو اول ببین شوهرت مشکلی نداره؟چون این رفتارا عادی نیست؛تو اول ب ...

میدونی به خاطر چی اینکارو میکنن

خواهر شوهر من زندگیش زیاد خوب نیست یکبار با شوهرش طوری دعوا کردن که تا مرز طلاق هم پیش رفتن

مادرشوهرم هرکاری که دامادش با دخترش می‌کنه رو دوست داره پسرش با من بکنه

من قشنگ میتونم از رفتاراش بفهمم چون دخترش خوشبخت نیست دوست نداره من خوشبخت باشم

خییییلی حسوده خیلی 

تابستونا که مدرسه ها تعطیله اون موقع بهونش چیه؟حتما میگه هوا گرمه

نه تابستونا آموزشگاه می‌ره

ولی خب هرچقدرم کار داشته باشه باید برای زنش هم وقت بذاره یا نه

شوهرتم مشکل داره

مردی که زن گرفته باید قدرت و سیاست و توانایی داشته باشه هم به مادرش احترام بذاره هم زن ش رو راضی نگه داره

یاد مادر شوهر خودم افتادم انگار من هووی اون بودم ...یه پسر بی مسئولیت مامانی تحویلم داد

الانم بعد ۱۵ سال بعضی اخلاقاش بخاطر تربیت غلط مادرشوهرمه ...البته خود شوهرمم تقصیر داره

والا

ناراحت نشی ها ولی با این اوصاف شوهرت یه بچه ننه ی به شدت لوس هست،یعنی یک بارم نشده در جواب مامانش بگه نه خسته نیستم میخواهیم بریم بیرون؟! اگه اصلاح نشه باهاش آینده خوبی نداری بیچاره ات میکنه برو پیش مشاور

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
میدونی به خاطر چی اینکارو میکننخواهر شوهر من زندگیش زیاد خوب نیست یکبار با شوهرش طوری دعوا کردن که ت ...

عین مادرشوهر من

دخترش طلا میفروشه برا بدهی میخواد ماهم بفروشیم

دخترش ماشین فروخت برا بدهی میخواست ماهم بفروشیم 

مادرشوهر دخترش هربلایی سر دخترش میاره میخواد سر منم بیاره

ذاتشون همینه پدرسوخته ها

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

میدونی به خاطر چی اینکارو میکننخواهر شوهر من زندگیش زیاد خوب نیست یکبار با شوهرش طوری دعوا کردن که ت ...

ببین دقیقا درکت میکنم چون عقده ایه؛ ولی باز هم شما هنوز عقدین و اول راهین شوهرت باید الان از خودش شور و شوق نشون میداد برات؛حتی شده قایمکی باهم برین بیرون دلشم نمیخواد؛بعد هم یعنی شما چون اونا زندگی خوبی ندارن شما هم نباید زندگی کنین چون دستور از بالا نیومده....

تا میتونی ازشون دوری کن اگر میبینی شوهرت سمتت نمیاد و محبت نداره و کلا نمیخواد مستقل باشه حتما چند جلسه مشاور کار بلد ببر نه مشاور الکی

عین مادرشوهر مندخترش طلا میفروشه برا بدهی میخواد ماهم بفروشیمدخترش ماشین فروخت برا بدهی میخواست ماهم ...

خیلی بده اینطوری خییییلی 

من موندم اون دنیا چطور میخوان جواب پس بدن بخدا خسته شدم