2777
2789

چند روز پیش نمی‌دونم چی شد دوباره اسم اون دوستشون پیش من آورد .

ولی دیگه انگار برام مهم نبود .

نمی‌دونم یه روزی چجوری عاشق اون بودم .

اون پسری که با عالمو آدم رابطه داشت ‌.

پیش شوهرم کاهی خجالت میکشم که با دوستش قبلا در ارطبات بودم .

و یه چیزی خیلی برام عجیب بود که این دوتا با این همه تفاوت تو اخلاق هاشون چجوری با هم دوست شده بودن .

خلاصه اگه دیدین به اونی که عاشقش هستین نرسیدین .ناراحت نباشید شاید مثل من یه حس زود گذر داشتید که فکر می‌کردید عشقه .

الان که من ازدواج کردم و حس قوی ای که نسبه به شوهرم دارم تازه میفهمم عشق واقعی چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم یه عیبی که داره اینه که وقتی عصبی میشه هر چی از دهنش در میاد میگه .نمی‌دونم چیکارش کنم .

با این که دوستم داره به وقتش تو دعوا جوری منو از خودش میرونه و میگه نمیخوامت که هنوز بعد از چهل تا دعوا باورم میشه دوستم نداری اما بعدش از دلم در میاره .

امیدوارم تا 100 سال در کنار هم ،صدای لبخندهای شادمانه تون گوش فلک رو کر کنه

شوهر منم عصبی بشه هر چی که نباید میگه.. من تو عصابنیتش اصلا سر به سرش نمیذارم اصلا.. بعد که آروم شد بهش گله میکنم..بعدم مواظبم که خیلی عصبی نشه..الان مدتیه بهتره.. تجربه ی 15 ساله ی من بود 😂