رمز موفقیتتون چیه؟ چیکار کردین ک اخلاق شوهرتون بهتر شده؟
شوهرمن خیلی زود عصبی میشه. مثلا همین امشب دقیقا ۳ ساعت از تلویزیون آهنگ شاد گذاشته. بعد من گفتم سرم درد میکنه کمش کن و خاموشش کن. عصبی شده. کلی دادوبیداد کرد الانم رفت خوابید. متاسفانه اصلنم انتقاد پذیر نیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید سعی کنی با خواسته هاش کنار بیای بابای من مثلا برای تلویزیون همینجوره مامانم هندزفری گرفت واسش همین مورد حل شد کلی از بداخلاقی ها تمام شد رویبعضی چیزها حساسن
هیچی دیگه باید باب میل اون رفتار کنی ،همش هر چی اون بگه انجام بدی ،کلا به سازش برقصی خودتو وقف اون کنی نباید برای خودت زندگی کنی شاید کمی اروم بشن اونم شاید من خودم در گیرشم
هیچی دیگه باید باب میل اون رفتار کنی ،همش هر چی اون بگه انجام بدی ،کلا به سازش برقصی خودتو وقف اون ک ...
همسر منم میخواد من دقیقا باب میلش رفتار کنم. مغرورم هست. تا زمانی ک باب میلش باشم همه چی اوکی و عالیه. ولی امان از لحظه ای ک باب میلش نباشم. مثلا دوس دارم وسایل خونه رو جاب جا کنم عصبی میشه. میگ فقط تو این مدلی هستی و فلان