2777
2789
عنوان

اونایی که از عشقشون جدا شدن و به هم نرسیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 56 پست
چقدر منیماهم ۳سال باهم بودیم واسه من یه هفته نشد با دختر داییش نامزد کردفقط اون لحظه ای که یهو خبر ن ...

من یهو پیج زنش برام بالا اومد

ینی تو‌اواخر رابطمون تو جریان خواستگاری و اینا بودن

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔
چقدر منیماهم ۳سال باهم بودیم واسه من یه هفته نشد با دختر داییش نامزد کردفقط اون لحظه ای که یهو خبر ن ...

آه توام یه روز دامنشو میگیره. ازدواج کردی الان؟

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اون اندازه من تلاش نکرد میتونست بگه به مامانش یا این یا هیچ کس نگفت !!!!

اها منم هنینو میگم پسر اگ بخاد میشه اگ نشد ینی نخاستن خیلی حالم بده اون همه عشق چطور ب نتیجه نرسه خدا کمکم کنه همین

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

خدا نکنه بمیری الهی سلامت باشی و به عشقت برسی ❤️❤️❤️❤️

قربونت مهربونم ببخش اگ با سوالاتم یاد خاطرات تلخ افتادی الهی که خدا به دلت شادی عمیق بده

پونزده سال + ۷ سال قبلترشجمعا ۲۲ سالمقایسه که نه اونم خیلی عذابم داد هیچوقت نفهمیدم عاشقمه یانه اینق ...

چقدر سخت

امیدوارم از این به بعد همش شاد و خوشبخت باشینو تنی سالم داشته باشینو از یادتونم بره

قربونت مهربونم ببخش اگ با سوالاتم یاد خاطرات تلخ افتادی الهی که خدا به دلت شادی عمیق بده

فدات شم من الان باردارم برات دعا می‌کنم توام برای من دعا کن ❤️❤️❤️❤️❤️برسی به عشقت🥹❤️

فدات شم من الان باردارم برات دعا می‌کنم توام برای من دعا کن ❤️❤️❤️❤️❤️برسی به عشقت🥹❤️

حتمن عزیزدلم الهی که به سلامتی نی نی ت به دنیا بیاد و بااومدنش زندگیتو پر از برکت و روزی کنه قشنگم ممنونم ازت الهی آمین 

[QUOTE=366390825]منم الان چند سال ندیدمش هم اون ازدواج کرده هم من 🥺 خدا از مادرش بگذره همین ! نمی‌د ...

قراره بلخره بهش برسم..ازین میترسم ک بعد ازدواج زندگی واسم کسل کننده بشه و اون عشق بینمون نباشه

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡