من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بچه ها و حشتناک ترین قسمت اینه که البته برای من مجبور شدم ازدواج کنم و وقتی به خاطرات و …فکر میکنم از خودم متنفر میشم که چجوری تونستم ازدواج کنم با اون همه عشق
[QUOTE=366390825]منم الان چند سال ندیدمش هم اون ازدواج کرده هم من 🥺 خدا از مادرش بگذره همین ! نمید ...
قراره بلخره بهش برسم..ازین میترسم ک بعد ازدواج زندگی واسم کسل کننده بشه و اون عشق بینمون نباشه
من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیدهاند که در چشمانم زندگی میکنی. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شدهام دیدهاند. عطر عشق،نمیتواند پنهان بماند. آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡