2777
2789
عنوان

تروخدا اگ کسی دکتر یا پرستاره یا از آزمایش سر دردمیارع کمک 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 81 پست
تنبلی تخمدان قابل کنترله درمان کامل نمیشه. غیر از دارو و آزمایش و دکتر که میزی سبک زندگیت باید سالم ...

پس اینا ک میگن درمان شدیم چیه 

بعد کلا تنبلی ضرر داره خطرناکه!؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اینا ک میگن درمان شدیم چیه بعد کلا تنبلی ضرر داره خطرناکه!؟؟؟

ببین منم بارها سونو رفتم هیچ علامتی دیگه از تنبلی نشون نداده 

از دکتر غدد پرسیدم خودمم پرستارم در این باره خیلی تحقیق کردم تنبلی کامل نمیتونه خوب بشه مدل تخمدان همون شکله . این که یه بار سونو میرن چیزی نشون نمی ده از دقت سونو و دستگاه هم میتونه باشه. ولی اگه رعایت کنی خیلی کنترل میشه و ازش اذیت نمیشی . تنبلی اگه کنترل نشه اضافه وزن میده هورمون مردونه بالا میره بعداً بارداری مشکل میشه خطر دیابت به همراهشه و ...

اما رعایت کنی همه چی حله .استرس و استان کنترل کن و خوابت منظم 

ببین منم بارها سونو رفتم هیچ علامتی دیگه از تنبلی نشون نداده از دکتر غدد پرسیدم خودمم پرستارم در این ...

درسته قشنگم اره من خیلی رعایت میکنم حتی ده روزی یه دونه قند هم نمیخورم غذام کلا آب پز و کبابی و‌بدون روغن و اینکه وزنم پایینه ۵۸ ام و اینکه داروهایی ک گفتم چطوره بده یا خوبه 

و اینکه از قرص سیبل چیزی میدونی؟

درسته قشنگم اره من خیلی رعایت میکنم حتی ده روزی یه دونه قند هم نمیخورم غذام کلا آب پز و کبابی و‌بدون ...

سیبل یه مدل قرص ضد بارداریه و هورمون های مردونه رو هم کم می‌کنه. این مدل قرص ها رو دوره ای میشه مصرف کرد یعنی مثلاً دکتر میگه سه ماه بخور تو روزهای مشخص. اون مشکل نداره اما مدت طولانی معمولا تجویز نمیکنن. یا مثلاً اگه دکترتو عوض کردی دکتر بعدی باز ازین مدل قرص ضد بارداری ها نوشت باید بگی که قبلاً هم خوردی . اما مثلاً متفورمین اسپیرونولاکتون رو مدت طولانی هم میشه خورد .

سیبل یه مدل قرص ضد بارداریه و هورمون های مردونه رو هم کم می‌کنه. این مدل قرص ها رو دوره ای میشه مصرف ...

درسته عزیزم متوجه ام و اینکه مصرف قرص سیبل رو میدونی چجوره من از روز پنجم پریودی دارم میخورم تا کی ادامه بدم 

و اینکه یه بسته واسک نوشته اره 

و اون سفیدا چیه 

و اگ دکتر زنان و غدد خوب میدونی میگی بم