2777
2789
عنوان

تروخدا اگ کسی دکتر یا پرستاره یا از آزمایش سر دردمیارع کمک 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه جوش زیاد میزنی و ریزش مو داری حتما جواب آزمایشت کمی هورمون مردانت بالاست من خودم این ازمایشارو د ...

برای درمانش چیکار کردی

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
اگه جوش زیاد میزنی و ریزش مو داری حتما جواب آزمایشت کمی هورمون مردانت بالاست من خودم این ازمایشارو د ...

زیاد جوش نمیزنم و مو در نمیارم و اینکه یکم ریزش مو دارم اره تنبلی دارم 

منم لکه بینی داشتم. مثلا وسط ماه لکه خون داشتم. چند روز قبل پریود لکه بینی بود تا پریود شدم. تو ایام پریودی حمام نرو . شریت نیلوفل عالیان سبز بخور یه مدتی لکه بینی از بین میره .‌اینجا یکی بهم معرفی کرد منم مصرف کردم. قبلش هم دو سه جا دکتر رفتم یکی گفت تنبلی داری یکی گفت کیست یکی گفت عفونت. دارو دادند ولی تهش همین شربت خوبم کرد. رحمت سرد هست.

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
برای درمانش چیکار کردی

یه دوره قرص شیمیایی خوردم زیر نظر دکتر زنان اصلا بهم نمیساخت قطش کردم رفتم زیر نظر طب سنتی قرص پونیکا مصرف کردم با روغن درمانی و بادکش و این کارا ماه پیش سونو دادم چیزی راجب تنبلی دیگه نشون نداد

یه دوره قرص شیمیایی خوردم زیر نظر دکتر زنان اصلا بهم نمیساخت قطش کردم رفتم زیر نظر طب سنتی قرص پونیک ...

خداروسکر بسلامتی منم باید برم تب سنتی پس

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*